آثار دانش آموختگان دانشگاه به اندازه کافی دیده نشده است

نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما رئیس دانشگاه در جلسه رونمایی از تولید دانشجویی «نمای نو»که صبح امروز در دانشگاه صداوسیما برگزار شد، با بیان اینکه این جلسه به نیت تقویت ارتباط دانشگاه با حوزه سیما است، گفت: این برنامه در راستای تحقق تفاهمنامه رسمی مجموعه سیما با دانشگاه صداوسیما است. انجام کارآموزی و کارورزی دانشجویان در شبکههای سراسری سیما یکی دیگر از همکاریهای ما بود سال گذشته در شبکههای مختلف همکاریهای خوبی داشتیم و برنامههای خوبی توسط دانشجویان تولید و پخش شد.
وی در ادامه افزود: امروز اتفاق مبارکی رخ داده است که جا دارد از آقای دکتر میرباقری و همچنین دکتر احسانی برای توسعه همکاریها و ارتباط دانشگاه با شبکهتشکر کرد.رئیس دانشگاه صداوسیما تصریح کرد: خوشبختانه امروز ارتباط دانشگاه با سازمان تقویت شده و در عین حال عرصههای جدیدی وجود دارد که میتواند گسترش و توسعه پیدا کند.
اسفندیاری با اشاره به ریشه ضعف ارتباط ارگانیک دانشگاه و سازمان صداوسیما گفت: متاسفانه نگاههای منفی به دانشگاه و خروجی آن وجود دارد چرا که آثار خروجیهای دانشگاه به اندازه کافی و وافی دیده و شناخته نشده است و باعث شده این ذهنیت به وجود بیاید که این دانشگاه چه فایده ای دارد و اگر برخی از روسای سازمان ایده تعطیلی این دانشگاه را در سر داشتند به خاطر این بود فارغالتحصیلان به طور کامل و موثر معرفی نشده بودند.وی تصریح کرد: اقدام اولیه و کوچک ما این بود که تصاویر فارغ التحصیلان را روی دیوار هنرمندان بگذاریم و توسط رئیس سازمان رونمایی شد و برخیها برای اولین بار با چهرههای فارغالتحصیلان موفق و صاحبنام دانشگاه آشنا شدند.
رئیس دانشگاه صداوسیما افزود: گام بعدی این بود که از طریق برنامه سازی این امر را پیش ببریم که این آثار دیده شود و آثار هنرمندان شاخص و برنامه سازان ممتاز و صاحب نام را در زمان دانشجویی ببینیم که این کار را تولید دانشجویی و آرشیو بر عهده گرفتند و تا جایی که میشد آثار دوره دانشجویی افراد صاحبنام از آرشیو گرفته شد و ذخیره خیلی خوبی از آثار فارغ التحصیلان قدیمی تهیه شد و در کنار آن آثار فارع التحصیلان سالهای اخیر که هنوز مطرح و خوب عرضه و دیده نشده اند ایده یک برنامه مستقل را شکل داد.
اسفندیاری ادامه داد: این ایده منجر شد به برنامه «نمای نو »که هدف برنامه این بود که داشتهها و آوردهای دانشگاه برای سازمان صداوسیما بیشتر دیده شود که الحمدالله از نظر کیفیت چیزی کم از برنامههای تلویزیون ندارد.وی تصریح کرد: این تصور غلط که دانشجویان دانشگاه نمیتوانند و حرفهای نیستند یک تصور غلط است و این فرصتی است که دانشجویان، فارغالتحصیلان و استادان در یک قاب در کنار هم دیده شوند.
استاد ضابطی جهرمی: نوگرایی و تجربهنگاری در عرضه آثار دانشجویی مهم است
دکترضابطی جهرمی استاد پیشکسوت دانشکده تولید با بیان اینکه دیدن این کلیپها برای من خاطرهانگیز و ارزشمند است و بخشی از زندگی و خاطرات من است، گفت: نمونههایی که در این کلیپ دیدم از جنبههای عاطفی برای من قابل توجه بود و مرا به جلسات دفاع آن روزها برد.وی افزود: در مورد انعکاس کار دانشجوها دو نکته بسیار مهم است یک ویژگی نوگرایی و دوم تجربه نگاری که دیگرانی را که مدعی حرفهای گری هستند، تحت تاثیر قرار دهد.ضابطی جهرمی تصریح کرد: قطعا فرق است بین کسی که در این زمینه تحصیل کرده و کسی که تحصیل نکرده است و این فرق باید در گفتار، نوشتار، خلاقیت، رفتار و خلق آثار دیده شود چرا که شخصیتساز است و این شخصیت به اثر هم مربوط میشود.
وی ادر ادامه گفت: خوشحالم از اینکه همه عواملی که در این اثر نقش و تاثیر دارند دانشجویان ما هستند و اصل جویندگی هنر و دانش در شخصیت آنها به عنوان یک اصالت باقی خواهد ماند.
ضابطی با اشاره به اصالت دانشجویی گفت: شما برنامهای که تولید میکنید باید برچسب و مهر دانشجویی را داشته باشد. برای پیشنهاد میتوانم بگویم به نظر میرسد برخی از آثار جالب و نوگرا و خلاق در تدوین، ترکیب و در همه اجزا است؛ اگر در پخش و معرفی و تحلیل آثار شخصیتها متکی هستید، جلسات دفاع یک کلاس ممتاز بوده است و لطفا استفاده از آنها را فراموش نکنید و عکسها و فیلمهای آنها را جمعآوری کنید.
ایشان در پایان اضافه کرد: بخشی از علم دانشجو در اثر او نهفته است و بسیاری از این آثار پایاننامه نظری دارند بنابراین باید این پایاننامهها را نیز مورد توجه قرار دهید.
وی خاطرنشان کرد: فراموش نکنید آثار برخی از دانشجویان به موفقیتهای ملی و بینالمللی رسیده است و این افتخار همه ماست پس باید به افتخارات فرامرزی یا درون مرزی توجه شود.
استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: نکته دیگر این است که فقط به اثر محدود نشوید و به ابعاد دیگر که باعث تولید این اثر شده است، هم توجه کنید.
ظابطی با اشاره به نبودن عکس بسیاری از فارغالتحصیلان شاخص دانشگاه روی دیوار مشاهیر گفت: عکس بسیاری از افراد برجسته دانشگاه روی دیوار مشاهیر نیست و باید آن را دائم به روز و تکمیل کنید.