عمومی | دانشگاه نهاوند

نخستین نشست هم اندیشی کارگروه توسعه پایدار شهرستان نهاوند در گام دوم انقلاب با محوریت دانشگاه در دانشگاه نهاوند برگزار گردید.

نخستین نشست هم اندیشی کارگروه توسعه پایدار شهرستان نهاوند در گام دوم انقلاب با محوریت دانشگاه در دانشگاه نهاوند برگزار گردید.

نخستین نشست هم اندیشی کارگروه توسعه پایدار شهرستان نهاوند در روز سه شنبه مورخ ۹۸/۰۳/۲۸ با حضور جناب آقای مهندس ناصری فرماندار محترم شهرستان، هیات رئیسه و اعضای هیات علمی دانشگاه نهاوند با عنوان «کارگروه توسعه پایدار شهرستان نهاوند در گام دوم انقلاب و با محوریت دانشگاه» به میزبانی دانشگاه نهاوند برگزار گردید.

در ابتدای نشست دکتر مرادی مخلص رئیس دانشگاه نهاوند ضمن ضرورت تشکیل این کارگروه جهت پیشبرد اهداف درنظر گرفته شده، به نقش دانشگاه‌ها در توسعه همه جانبه کشور اشاره داشتند. ایشان با برشمردن تکلیف دانشگاه با تاکید بر نقش آموزش، پژوهش و تولید علم به اهمیت کارآفرین بودن دانشگاه‌ها و نقش مهم حل مسئله به نقش دانشگاه‌های نسل چهارم اشاره داشت و اظهار کرد حل مسئله و کارآفرینی از جمله چالش‌های موجود مبتلا به دانشگاه‌های کشور است. دکتر مرادی مخلص افزود: تشکیل کارگروه توسعه پایدار در شهرستان نهاوند با محوریت دانشگاه‌ها می‌تواند زمینه توسعه همه جانبه نهاوند در قالب طرح‌های پژوهشی را فراهم کنند.

لازم به ذکر است این کارگروه در کمیته‌های مختلف به ریاست فرماندار و با حضور روسای دانشگاه‌های شهرستان تشکیل می‌گردد که نیازسنجی و توجه به پتانسیل منطقه‌ای و ظرفیت‌های بومی و محلی، همچنین دعوت از سازمان‌ها و پژوهشگاه‌های ملی و سازمان‌های بین المللی، در قالب برگزاری همایش‌های ملی سالانه با عنوان توسعه پایدار، در جهت توسعه شهرستان نهاوند فعالیت خواهد نمود.

در ادامه اعضای هیات علمی به طرح مسائل و مشکلات تخصصی و مسائل موجود در سطح شهرستان به ایراد سخن پرداختند.

در پایان مهندس ناصری فرماندار شهرستان ضمن قدردانی از دغدغه‌های رئیس دانشگاه نهاوند جهت حل مشکلات شهرستان از اعلام آمادگی اعضای هیات علمی برای بسیج شدن و مشارکت در حل چالش‌های پیش روی توسعه پایدار شهرستان نهاوند تقدیر و تشکر نمودند. وی افزود: راه توسعه پایدار شهرستان از کانال دانشگاه‌ها عبور می‌کند. ایشان همچنین خاطر نشان کرد که علاوه بر استمرار فعالیت این دبیرخانه، اعضای این کارگروه محورهای در نظر گرفته شده را با سند توسعه شهرستان تطبیق دهند.