بیش از ۸۰ پروژهی دانشگاه علوم پزشکی تبریز آمادهی بهره برداری است
وی افزود: با توجه به اینکه وضعیت مالی در کشور پایدار نیست، عموما به اتمام رساندن برخی از پروژهها با مشارکت خیران مشکل میشود، به عنوان مثال پروژهای که قرار بود در سالهای گذشته با مبلغ کمتری به اتمام برسد، اکنون با گذر زمان هزینههای پرداختی برای اتمام آن افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه بیش از ۶۷ میلیاردتومان سرمایه در حوزهی جذب مشارکت مردمی به ویژه بخش عمرانی جذب شده است، گفت: خیران در بیش از ۵۳ مورد پروژه با ما همکاری کردهاند.
وی ادامه داد: معتقدم اگر کلنگی به مکانی زده میشود باید آن ساختمان به طور کامل ساخته شود و اکنون خوشحالیم که توانستیم اعتبار کافی را برای راه اندازی کلینیک تخصصی بیمارستان طالقانی تامین کرده و با اهتمام جدی ساخت این مرکز سه هزار متری را در منطقهای محروم به اتمام برسانیم.
دکترصومی با اشاره به تجهیز و راه اندازی بخشهای مختلف در بیمارستان طالقانی تبریز، گفت: زمانی این بیمارستان، بیمارستان مخروبهای بود ولی اکنون بخشهای مختلف اعم از بخش نازاییNICU، ICU و بخشهای بستری داخلی و جراحی زنان راه اندازی شده و در شان مردم عزیز خدمت رسانی میکند.
وی بیان کرد: بیمارستان طالقانی بهترین جایگاه را در کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان را در کشور کسب کرده است به طوریکه میزان مرگ و میر نوزادان شش در هزار است که این افتخار بزرگی برای مجموعهی علوم پزشکی تبریز محسوب میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه اکنون امید به زندگی در ایران یک و نیم برابر شده است، افزود: امید به زندگی از ۵۲ سال به ۷۶ سال رسیده است.
گفتنی است؛ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان آیت الله طالقانی تبریز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و خانواده مرحوم وهاب صادقی اسفهلانی با متراژ سه هزار متر مربع و هزینه ۶ میلیارد تومان افتتاح شد.