عمومی | دانشگاه علوم پزشکی جهرم

بیماران دیابتی به برنامه غذایی خود توجه بیشتری داشته باشند/ توصیه های غذایی برای بیماران دیابتی - ۱۳۹۸/۰۴/۰۳

در انتخاب نان بهتراست از انواع سبوس دارمانند سنگک یا جو بیشتر استفاده شود و از مصرف نان های سفید و بدون سبوس بپرهیزید.

استفاده از  روغن های مایع در تهیه غذا(زیتون ، کانولا ، آفتابگردان ، ذرت ) و استفاده از روغن زیتون در سالاد در حد اعتدال توصیه می شود.

مصرف مغز دانه ها( گردو ، بادام ، پسته و .... ) به صورت بی نمک

مصرف انواع میوه ها در میان وعده (سیب ، پرتقال ، نارنگی ، گیلاس ، توت فرنگی ، انار ، زردآلو ، کیوی ) به میزان توصیه شده به جای آب میوه و از مصرف میوه هایی چون: هندوانه ، طالبی ، شمام ، انگور ، انجیر ، خرما ، موز ، انبه ، آب هویج یا هویج پخته خودداری کنید.

عدم ورزش با شکم خالی و در حالت گرسنگی

به یاد داشته باشید که ورزش منظم مانند پیاده روی در بیماران با دیابت نوع دوم، خطر ابتلابه بیماری های قلبی – عروقی را کاهش می دهد.

واحد اطلاع رسانی نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم