عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

از ارائه گزارش کنکور ۹۷ تا نحوه همکاری با دانشگاه ایروان و برگزاری جشن دانش آموختگان ورودی ۹۰ در جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این نشست که صبح روز شنبه اول تیرماه ۹۸ با در سالن شورای دانشکده برگزار شد، درابتدا و پیش از دستور، در خصوص تعطیلات تابستانی کارکنان دانشکده بحث و بررسی شد و با توجه به برگزاری ترم تابستانی از ۲۶ تیر تا ۶ شهریور، برگزاری آزمون فیزیوپاتولوژی در مرداد ماه، ثبت نام دوره علوم پایه و پره انترنی امکان تعطیلی سراسری دانشکده وجود ندارد و مقرر شد استفاده از مرخصی تابستانی پرسنل دانشکده به صورت متمرکز نباشد.
در ادامه پیش از دستور اصلی جلسه دکتر نفیسی با اشاره به گسترش همکاری های دانشگاه در سطح بین المللی و راه اندازی شعبه دانشگاه در اقلیم کردستان عراق و استان کربلا، طبق نامه دانشگاه از معاونان خواست با نامه نگاری با گروه ها، اساتید مسلط و آشنا به زبان های کردی و عربی را به دانشگاه معرفی کنند.
دکتر نفیسی، رئیس دانشکده تاکید کرد: بهتر است با توجه به گسترش فعالیت های دانشگاه در عرصه بین الملل لیستی از اساتیدی که آشنا و مسلط به به زبان های زنده دنیا هستند داشته باشیم.
در ادامه دکتر فتوحی دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت که مهمان این جلسه از هیات رئیسه دانشکده پزشکی بود گزارش کاملی از آزمون سراسری علوم پزشکی سال ۹۷ ارائه کرد.
در این گزارش آمار کاملی از پذیرفته شدگان رشته های علوم پزشکی و رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به تفکیک سهمیه مناطق و ایثارگران در قالب رتبه و تراز پذیرفته شدگان، تاثیر سهمیه ها، دوره های قبولی (روزانه، شهریه پرداز)، تسهیلات نقل و انتقال ایثارگران و تحلیل وضعیت دانشگاه آزاد ارائه کرد و در خصوص نقاط قوت و ضعف در پذیرش دانشجوی پزشکی بحث و بررسی شد.
همچنین اعضای هیات رئیسه به دکتر فتوحی دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت پیشنهاد دادند با توجه به نقش دانشکده پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور تدبیری اندیشه شود که پذیرش دانشجو در این دانشگاه بویژه دانشجوی پزشکی عمومی با دقت و وسواس بیشتر و در فضای توام با عدالت آموزشی صورت پذیرد.
در ادامه دکتر نکوفر مدیر روابط بین الملل دانشگاه که مهمان بعدی این جلسه از هیات رئیسه دانشگاه بود که در خصوص گسترش همکاری های دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه دولتی علوم پزشکی ایروان(YSMU) و راه اندازی  میز همکاری‌های علمی ایران و ارمنستان، نصب تندیس مخیتار هراتسی و ابوعلی سینا در هر دو دانشگاه صحبت کرد.
وی در تشریح قدمت دانشگاه YSMU ایروان گفت: سیاست جدید دانشگاه بر گسترش همکاری ها با کشورهای منطقه استوار است و با توجه به علاقمندی ارمنستان برای ارتباط با ایران و اینکه سفر به این کشور ویزا نمیخواهد و در میان کشورهای منطقه سیستم این دانشگاه بسیار شبیه به دانشگاه علوم پزشکی تهران است مورد مناسبی برای گسترش همکاری ها می باشد.
دکتر نکوفر مختصری از تاریخچه دانشگاه ایروان ارائه داد و گفت: این دانشگاه در سال ۱۹۲۰ تشکیل شده و با قدمتی ۱۰۰ ساله قدیمی ترین دانشگاه این کشور است که در حال حاضر با ۷ هزار دانشجو که ۱۷۰۰ نفر از آنها دانشجوی خارجی بویژه هندی هستند و با ۱۱۰۰ عضو هیات علمی فعالیت می کند. و همچنین ۲۵ درصد از دانشجویان خارجی این دانشگاه ایرانی هستند.
دکتر نکوفر در تشریح همکاری های علمی دانشگاه ایروان و دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد:  مسئولان دانشگاه ایروان با توجه به اذعان بر قوت علمی ایران بر پذیرش مشترک دانشجویان خارجی تاکید داشتند. همچنین طبق مجوز وزارتخانه میتوانیم پذیرش دانشجوی مشترک از طریق کنکور سراسری داشته باشیم.
وی به بازدید هیات دانشگاه ایروان از دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و  افزود: پیشنهاد ما این بود که در راستای گسترش همکاری های بین المللی میان دو دانشگاه در زمان بازدید مسئولان دانشگاه ایروان از سردیس مخیتار هراتسی در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران رونمایی کنند.
وی ادامه داد: مخیتار هراتسی پدر علم پزشکی ارمنستان است که متولد شهر خوی آذربایجان غربی بوده و اصالتا ایرانی است که دایره المعارفی با عنوان تب در عرصه پزشکی دارد که قابل استناد است. اعضای هیات رئیسه پیشنهاد دادند سردیس مفاخر پزشکی دنیا در موزه تاریخ علوم پزشکی کشور و با یک فرمت مشخص و هماهنگ نصب شود.
در ادامه هیات رئیسه دانشکده پزشکی، دکتر توکلی معاون دانشجویی فرهنگی از برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان ورودی ۹۰ پزشکی در تاریخ ۲۰ تیرماه خبر داد و گفت: این مراسم در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار خواهد شد.
همچنین با توجه به عدم برگزاری جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه، مقرر شد سالانه یک جشن ویژه دانش آموختگان مقاطع تحصیلات تکمیلی برگزار شود.
در انتهای این نشست، دستور جلسه هیات رئیسه بعدی دانشکده پزشکی تعیین و مقرر شد فرآیند و کارنامه جذب هیات علمی از طریق فراخوان  برررسی شود و پروتکل اجرایی نظام جامع ارزشیابی دانشکده پزشکی ارائه گردد.