نشست معاونان آموزشی دانشگاههای منطقه ۹ کشور در حال برگزاری است
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، در این نشست دکتر مسعود نصیری زرندی رئیس دانشگاه سمنان با بیان اینکه دانشگاهها باید ماموریتگرا باشند، اظهار داشت: همانطور که مقام معظم رهبری در سخنان اخیر خود فرمودند: علم نافع از اهمیت ویژهای برخوردار است و دانشگاهها باید در این زمینه فعالیت تا گرهای از مشکلات منطقه و کشور حل شود.
دکتر نصیری تصریح کرد: تولید علم نافع، در خدمت توسعه ملی و محلی بودن و دانشگاه بهرهور، کیفی، مسئولیتپذیر و پاسخگو از ویژگیهای دانشگاه مطلوب است.
وی بابیان اینکه برخی از سرفصلهای دروس دانشگاهها خیلی قدیمی هستند، افزود: باید این سرفصلها را به نفع جامعه بهروزرسانی کرد.
دکتر نصیری بابیان اینکه تولید مقاله خوب است اما همه نباید در این مسیر حرکت کنند، گفت: اینکه جامعه مسیر خود را طی کند، صنعت مسیر خود را و دانشگاه هم مسیر خود را برود، وضعیت مطلوبی نیست و در این میان دانشگاهها باید در راه حل مشکلات جامعه، منطقه و صنعت گام بردارند.
رئیس دانشگاه سمنان گفت: دانشگاه میتواند به این درجه برسد که مشکلی از صنعت را حل کند اما بهشرط آنکه آموزشهایش بهروز باشد و تعداد واحدهای درسی مرتبط با مشکلات صنایع افزایش یابد.
دکتر نصیری تصریح کرد: آنچه باید در تدوین پایاننامه درنظر گرفته شود کاربردی بودن و تقاضامحور بودن آنهاست.
وی با اشاره با گذراندن فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در صنعت در سال ۱۳۹۸ گفت: اجرای این طرح میتواند در تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و باز کردن گرهای از چرخه تولید کشور موثر باشد.
رئیس دانشگاه سمنان همچنین درباره مهمان شدن دانشجویان در بین دانشگاههای منطقه پیشنهاد داد با انعقاد تفاهمنامهای بین این دانشگاهها، این کار با سهولت بیشتری انجام شود.
در ادامه دکتر فرشاد ورامینیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سمنان گزارشی از فعالیتها و وضعیت آموزشی دانشگاه ارائه کرد و گفت: نسبت دانشجویان دختر و پسر در دانشگاه سمنان برابر است.
وی همچنین با اشاره به تحصیل دانشجویان خارجی در دانشگاه سمنان افزود: عمده دانشجویان غیرایرانی دانشگاه سمنان در دوره کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند که افزایش تعداد آنان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا جزء برنامههای دانشگاه است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سمنان بابیان اینکه در این نشست ۲۵ دانشگاه منطقه ۹ کشور حضور دارند، گفت: آموزش مفهومی، ارزیابی دورههای دکترا، چگونگی و هماهنگی در پذیرش دانشجویان غیرایرانی، آییننامه مهارتآموزی و آییننامه یکپارچه آموزشی از محورهای مورد بررسی در این نشست یکروزه است.
دکتر پیشقدم دبیر منطقه ۹ دانشگاههای کشور نیز در این نشست با اشاره به تاثیرگذاری دانشگاهها در جامعه گفت: دانشگاهها باید بهگونهای فعالیت کنند که بیشترین تاثیر را داشته باشند و این تاثیرگذاری از کلاس درس و دانشجویان آغاز میشود.
ل.س۴۲/ل.م۵۴
جدیدترین اخبار
