عمومی | دانشگاه فنی و حرفه ای

آزمون‌های غیر مخرب کنترل کیفیت مواد غذایی

موضوع(ها):

مواد غذایی - کیفیت

مواد غذایی - صنعت و تجارت - کنترل کیفی

مواد غذایی - بازرسی

پدیدآور(ان):

نویسنده:جوزف ایرودایاراج ، کیریستوفر ری

مترجم:رقیه اشرفی‌یورقانلو ، فائقه جعفری ، جمیل عباس‌نژادفلاحی

ناشر (ان):
دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۲۳۲ صفحه - وزیری (شومیز ) - چاپ ۱ - ۵۰۰ نسخه ISBN: ۹۷۸-۶۰۰-۸۸۲۰-۱۱-۶
تاریخ نشر : ۹۷/۱۲/۱۵
قیمت : ۲۵۰۰۰۰ ریال
کد دیویی : ۶۶۴.۰۷ زبان کتاب : فارسی محل نشر : تهران - تهران