عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری سمپوزیوم هایپرتروفیک کاردیومیوپاتی در مرکز قلب تهران

گالری عکس
روز پنجشنبه ۲۳ خرداد ۹۸ اولین سمپوزیوم دوسالانه هایپرتروفیک کاردیومیوپاتی در سالن آمفی تئاتر مرکز قلب تهران با حضور اساتید و گروه های مختلف شرکت کننده در این سمپوزیوم علمی برگزار شد.
در این سمپوزیوم یکروزه تعداد ۱۰ نفر از اساتید مقالات علمی خود را برای حاضرین ارائه کردند و در یک مورد از سخنرانی ها که به صورت زنده از کشور آمریکا برای حاضرین ارائه شد خانم دکتر نینا راشدی پیرامون استرس اکوکاردیوگرافی در HCM مطالب خود را ارائه کرد. دکتر داورپسند، دکتر امیدی، دکتر حالی، دکتر نیازی، دکتر نوید، دکتر تاج دینی، دکتر محسنی، دکتر بزرگی و دکتر آقاجانی سخنرانان این سمپوزیوم یکروزه بودند که مقالات علمی خود را برای حاضرین شرح دادند.
دکتر صاحب جمع، دکتر احمدی، دکتر سالاری فر و دکتر نعمتی پور اعضای هیئت رئیسه اولین بخش از این سمینار بودند و در بخش دوم این جلسه علمی دکترظروفیان، دکتر صادقیان، دکتر یمینی شریف و دکتر نوذری بعنوان اعضای هیئت علمی در جایگاه هیئت رئیسه حضور داشتند.
دکتر صاحب جمع بعنوان رئیس این سمپوزیوم و دکترحسین ثابت بعنوان دبیر علمی در این همایش بودند و در انتهای مراسم دکتر حسین ثابت بعنوان دبیر علمی به پرسشهای خبرنگار روابط عمومی مرکز قلب چنین پاسخ داد:
هدف از برگزاری این سمپوزیوم چه بود؟
بیماری هایپرتروفیک کاردیومیوپاتی بیماری است که  اگر چه شیوع زیادی ندارد اما در عین اینکه می تواند بدون هیچ گونه علامت و نشانه ای باشد، در عین حال می تواند کاملاً پر سر و صدا باشد و بسیاری از مرگ های قلبی نوجوانان، جوان و حتی ورزشکاران ناشی از این بیماری است.
با توجه به اینکه این بیماری می تواند تظاهرات پر سرو صدایی داشته باشد ما تصمیم گرفتیم که این سمپوزیوم یکروزه را برای بررسی  آخرین دستاوردهای تشخیصی و درمانی تدارک ببینیم که از استقبال خوبی هم برخوردار شد.
این سمپوزیوم چقدر در درمان بیماران موثر خواهد بود؟
تحقیقات جدیدی که در نحوه درمان و یا روش های تشخیصی اتفاق می افتد خودبخود آگاه کردن سایر همکاران و تاکید بر یادآوری آن می تواند در عملکرد بالینی همکاران نقش مهمی دشته باشد و آنها بر اساس مطالبی که در این سمپوزیوم یکروزه فرا گرفته اند و برایشان جالب بوده و درواقع یافته های نوینی که در این زمینه وجود داشته می تواند در تشخیص و درمان بیماران آنها مفید واقع شود.
جنبه های کاربردی این سمپوزیوم را چطور ارزیابی می کنید؟
خوشبختانه از نقاط مختلف ایران شرکت کننده داشتیم و همکاران ما از جاهای مختلف آمده بودند و همینکه ما اطلاعات، تحقیقات و یافته هایمان را توانستیم با آنها در میان بگذاریم قاعدتا در ارتقای کیفیت مراقبت از این بیماران موثر خواهد بود.