عمومی | دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سلسله کارگاه های رسم انتخاب (ویژه مجردها)

رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر از برگزاری سلسله کارگاه‏های رسم انتخاب (ویژه مجردها) هم زمان با مراسم گرامی داشت روز دانشجو در دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی ورسه ای با اعلام این خبر افزود: این کارگاه‏ها به همت کانون مهر زندگی سازمان دانشجویان امیرکبیر و با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف ترویج امر ازدواج بویژه در بین دانشجویان برگزار می‏گردد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر گفت : این کارگاه ها در 4 جلسه و در 4 محور آشنایی، انتخاب، خواستگاری و نامزدی، در نظر دارد مسائل مختلف جهت آمادگی افراد برای ازدواج را پوشش دهد و جونان را با فرآیندها و مراحل گوناگون جهت یک انتخاب مناسب آشنا سازد.
وی خاطر نشان کرد: سخنران این برنامه آقای حجت الاسلام برمایی کارشناس خانواده در رسانه ملی است که تجربیات ارزشمندی در امر ازدواج و خانواده دارد.
شایان ذکر است کارگاه‏های رسم انتخاب در روزهای دوشنبه 13 ام آذرماه، دوشنبه 20ام آذرماه، دوشنبه 27 ام آذر ماه و سه شنبه 28ام آذرماه از ساعت 15 الی 18 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‏گردد.
علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از طریق ارتباط با ادمین کانال سازمان دانشجویان امیرکبیر به آدرس @jd_aut اقدام کنند.