عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری

سامانه‌های جامع آموزشی و خریدهای دانشگاه راه‌اندازی می‌شود

فرهاد رهبر از رونمایی سامانه‌سپاری در راستای کوچک‌سازی و چابک‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی در آینده نزدیک خبر داد.

فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هجدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان گفت: «درآمد اقتصاد دانش‌بنیان این استان از 2.3 میلیارد تومان در سال گذشته باید به 16 میلیارد تومان افزایش پیدا کند.»

او ادامه داد: «اساتید دانشگاه‌ها باید با استفاده از ظرفیت‌های نفت، کشاورزی، صنعت، صادرات و... خوزستان علاوه‌بر درآمدزایی به رفع مشکلاتی از قبیل بیکاری، فقر و معضلات اجتماعی نیز کمک کنند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه40 درصد از درآمد دانشگاه‌های معتبر جهان از محل فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی حاصل می‌شود، افزود: «این فعالیت‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی کمتر از 6دهم درصد است که نیازمند برنامه‌ریزی برای تحقق بیش از 40 درصدی است و اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌ها باید در طول سه یا چهار سال، فعالیت‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌ها را به سمت گرنت‌سازی سوق دهند.»

رهبر افزود: «دوره‌های آموزش‌های مهارتی و کاربردی تخصصی و کوتاه‌مدت براساس نیاز و اولویت‌های منطقه از راه‌های درآمدزایی واحدهای دانشگاهی است. از سوی دیگر باید اطلس آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحدهای دانشگاهی استان خوزستان نیز تهیه شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کوچک‌سازی و چابک‌سازی را از اولویت‌های مهم دانشگاه دانست و افزود: «به‌زودی سامانه‌سپاری شامل سامانه‌های جامع آموزشی و خریدهای دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی و عملیاتی می‌شود.»

گفتنی است، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه اعضای دبیرخانه هیات امنای خوزستان با حضور در یادمان دو شهید گمنام واحد اهواز با نثار گل و غبارروبی، با آرمان‌های والای شهیدان تجدید میثاق کردند.