دغدغه اصلی این دانشمند بزرگ، بسط و تعمیق علوم انسانی با تکیه بر معارف دینی بود
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این آیین که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی، شهردار تهران، حجت الاسلام سید حسن خمینی، جمع زیادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای هیئت علمی و مسئولان کشوری و لشکری برگزار شد، دکتر غلامی با بیان اینکه مرحوم دکتر احمدی نمونه بارز پیوند حوزه و دانشگاه بود، اظهار داشت: این استاد فرزانه، علاقهمند به تدوین کتب درسی در حوزه علوم انسانی بود و علیرغم اینکه چهل سال از فعالیت ایشان در این حوزه میگذشت اما همچنان شور و حال سالهای اول فعالیت را داشت و تمامی کتب چاپ شده در این سازمان را قبل از چاپ به طور دقیق مطالعه میکرد.
وی افزود: در ۶ماه اول مسئولیتم در وزارت علوم در چند دیداری که با ایشان داشتم، علاقهمندی و اصرار ایشان برای رشد و توسعه دروس و منابع علوم انسانی با تکیه بر ارزشهای انقلاب و رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری برایم قابل توجه بود.
وزیر علوم تصریح کرد: نیاز امروز دانشگاههای کشور به تامین منابع علمی در حوزه علوم انسانی توسط سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها پاسخ داده میشود و علاوه بر اینکه این سازمان میتواند در این حوزه انجام وظیفه کند، نیاز به همافزایی دیگر بخشهای فعال در این حوزهها داریم.
دکتر غلامی با بیان اینکه در شرایط فعلی، در دانشگاههای کشور در حوزه تامین منابع علوم منابع علمی علوم انسانی نسبت به برخی بازههای زمانی غنیتر شده ایم، گفت: از همه استادان، اندیشمندان و صاحبنظران حوزه علوم انسانی خواهشمندم وزارت علوم، سازمان سمت و شورای تحول علوم انسانی را از نظرات خود بهرهمند سازند.
وزیر علوم افزود: به شاگردان ایشان توصیه میکنم در راستای نگاه این استاد به اهداف والای نشر در حوزه علوم انسانی، سازمان سمت را در مسئولیتها و وظایف خود کمک کنند تا این مسئولیتها به شکل احسن به سرانجام برسد.
گفتنی است در پایان این مراسم از مجموعه مقالاتی در موضوع فلسفه، که تعدادی از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه که عموما از ارادتمندان و شاگردان مرحوم دکتر احمدی بودهاند، رونمایی شد.
ر.ب۴۵/ل.م۵۴/ع.ع۵۷
جدیدترین اخبار

سومین کنفرانس بین المللی معماری، عمران، شهرسازی، محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
