عمومی | وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

رئیس پارک علم و فناوری همدان منصوب شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این حکم انتصاب خطاب به دکتر مرادی آمده است:

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب‌عالی و بر اساس پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری، به موجب این حکم به سمت رئیس پارک علم و فناوری همدان منصوب می‌شوید.

امید است با تعامل موثر با مدیریت استان و سایر دستگاه‌های اجرایی شرایط توسعه پارک و حل مشکلات پیش روی شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان را فراهم و روابطی موثر و هدفمند با دانشگاه‌های استان به منظور بهره‌گیری دانشگاهیان از ظرفیت‌های پارک علم و فناوری برقرار سازید.

از شما انتظار می‌رود با ارزیابی شرایط پارک علم و فناوری همدان به ارتقای جایگاه آن اهتمام ورزید و زمینه بهبود کمی و کیفی خدمات، توسعه کسب و کار موسسات و بهره‌گیری از ظرفیت‌های منطقه‌ای را در بخش خصوصی وغیردولتی ایجاد کنید. مشارکت و ایفای نقش موثر در اصلاح زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی منطقه، همکاری با نقش‌آفرینان اصلی زیست‌بوم از دیگر موضوعات مهمی است که توجه جناب‌عالی و همکاران محترم در پارک علم و فناوری همدان را می‌طلبد.

ان‌شاءالله با توکل به خداوند سبحان و پیروی از آموزه‌های اسلامی و مبانی علمی، ماموریت‌ها و وظایف محوّله را برپایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوّب دولت تدبیر و امید و طرح‌های پیشنهادی به مجلس محترم شورای اسلامی اجرا و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب‌نظران در مراکز دولتی و خصوصی حوزه فناوری نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمائید.

دکتر محمد حسن مرادی متولد سال ۱۳۴۶ در نوشهر و عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه بوعلی سینای همدان است.

وی دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه‌های صنعتی شریف و تربیت مدرس گذرانده و دکترای خود را از دانشگاه استراسکلاید اسکاتلند اخذ کرده است.

دکتر مرادی چاپ بیش از ۷۰ مقاله در نشریات علمی معتبر بین‌المللی و داخلی، چاپ بیش از ۵۰ مقاله در کنفرانس‌های بین‌المللی و داخلی، راهنمایی بیش از ۱۵۰ دانشجوی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا و تالیف ۲ جلد کتاب را در کارنامه فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود دارد.

وی در سال ۱۳۹۶ به عنوان دانشمند ISI و جزء ۱% افراد با بالاترین ارجاعات (بیشتر از ۲۵۰۰ ارجاع در google scholar ) منتخب و همچنین موفق به دریافت ۶جایزه علمی منطقه‌ای و انجمن‌های علمی بین‌المللی شده است.

از سوابق مدیریتی و اجرایی وی می‌توان به رئیس و مسئول راه‌اندازی دانشگاه صنعتی همدان (۱۳۸۳ – ۱۳۸۷)، مسئول راه‌اندازی پارک علم و فناوری همدان (۱۳۸۳ – ۱۳۸۵)، عضو هیئت مدیره نیروگاه ۱۰۰۰ مگا واتی شهید مفتح (۱۳۹۴ تاکنون) و عضو گروه تخصصی مرکز رشد فناوری اشاره کرد.

وزیر علوم همچنین در نامه جداگانه‌ای از خدمات دکتر مجید کزازی، رئیس سابق پارک علم و فناوری همدان در زمان تصدی مسئولیت این پارک قدردانی کرد.

ل.م ۵۴/ ع.ع ۵۷