برنامه همکاری با کارآفرینان ایرانی خارج از کشور در حوزه فناوریهای نرم اجرایی میشود
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، درراستای رسیدن به اهداف بلند مدت چشمانداز علمی کشور و بهره گیری از ذخایر علمی و تخصصی سرمایه انسانی خارج از کشور، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور توسط مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درحال اجرا است.
این برنامه به منظور انتقال دانش، تجربه و ایدههای فناورانه به داخل طراحی شده و بیش از ۸۰ پایگاه تخصصی شامل دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای فناور و مراکز رشد و نوآوری برجسته داخلی دراین راستا با مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همکاری دارند.
این برنامه در قالب حمایت از انجام پروژههای تحقیقاتی و فناورانه همچون پسادکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راهاندازی کسب و کارهای فناورانه، اشتغال در شرکتهای فناور و برگزاری سخنرانی و کارگاههای تخصصی اجرا می شود تا به ارتباط موثر متخصص و مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور کمک کند .
در همین راستا، ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز ضمن اطلاع رسانی این خبر به شرکت های داخلی، شتابدهندهها، مراکز نوآوری و مراکز رشد در حوزه های مربوطه و همچنین ایرانیان خارج از کشور؛ آمادگی خود را جهت همکاری و ارائه تسهیلات به مجموعه های داخلی فعال در این حوزه اعلام میکند.
دو روش برای برقراری ارتباط با معاونت توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز وجود دارد که در روش نخست مجموعه¬های داخلی (شرکتها، شتابدهنده ها، مراکز نوآوری و مراکز رشد)، که مستقیماً با هر یک از ایرانیان خارج از کشور ارتباط برقرار کرده اند، می توانند با ارائه مستندات لازم و مدارک هویتی طرفین، از تسهیلات مورد نظر استفاده کنند.
و در روش دوم ایرانیان خارج از کشور، در حوزههای مشخص شده میتوانند رزومه و علاقه مندیهای خود را برای توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال کرده و مجموعه های داخلی (شرکتها، شتابدهنده ها، مراکز نوآوری و مراکز رشد) نیز می توانند نیازمندی های خود برای استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور برای این ستاد ارسال کنند.
بر اساس انطباق میان نیاز داخلی مجموعه ها و رزومه های ارسالی، همکاران ستاد طرفین را به یکدیگر معرفی خواهند کرد و در صورت توافق میان طرفین و انجام همکاری، بر اساس آئین نامه برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (
international.bmn.ir
) از حمایتهای مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری بهره مند خواهند شد.
توریسم (گردشگری)،صنایع دستی، بازی، اساب بازی و سرگرمی ،هنرهای تجسمی (نقاشی، عکاسی )،هنر و معماری (گرافیک و نقاشی، طراحی پارچه و لباس، طراحی صنعتی و دکوراسیون)، انیمیشن وبازیهای ویدئویی از جمله حوزههای مرتبط با فعالیت این ستاد است .
تئاتر،سینما، موسیقی،نشر بینالملل(انیمیشن، گیم، سینما)،میراث فرهنگی(موزه، باستان شناسی)،تبلیغات و بازاریابی و مدیریت کسب و کار (MBA)از دیگر حوزههای مطرح شده است .
مدرس در کارگاه های آموزشی،سخنرانی در نشست های علمی، خدمات منتوری و آموزشی به استارتاپها در قالب شتابدهندهها،اشتغال در شرکتهای خلاق و دانش بنیان،استقرار در پارکهای علم و فناوری و مجتمع های تحت پوشش (در صورت ایجاد شرکت خلاق و دانش بنیان، توسط ایرانی خارج از کشور)از جمله اولویتهای تسهیلات قابل ارائه است .
علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال اطلاعات به ادرس اینترنتی
ircreative.abroad@elenoon.ir
مراجعه کنند .
پایان پیام /۲۶