عمومی | دانشگاه صنعتی امیرکبیر

افتتاح چهار پروژه خدمات دانشجویی

چهار پروژه ارائه خدمات دانشجویی با حضور رئیس سازمان امور دانشجویان در دانشگاه امیرکبیر افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در این مراسم سالن سلف سرویس تورنج دانشگاه ویژه دانشجویان پسر، سالن بدنسازی دختران، مدرسه رباتیک و سامانه چاوش ویژه اطلاع رسانی بومی افتتاح شد.
مهندس حسین یوسفی‌خواه مدیرکل دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: برنامه های دانشگاه در تمامی حوزه ها از جمله حوزه دانشجویی براساس برنامه راهبردی اجرا می شود.
وی افزود: راهبرد حوزه خدمات دانشجویی این دانشگاه در راستای تجزیه و تحلیل و اصلاح مستمر رویه ها، ارتقای کیفی و کمی خدمات رفاهی، ارتقای کیفی و کمی تغذیه دانشجویی، بهینه سازی و ارتقا خدمات دانشجویی و گسترش ورزش و ورزش همگانی است.
مدیرکل دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: به دلیل کمبود فضای سلف سرویس در برخی موارد شاهد بودیم که دانشجویان برای دریافت غذا باید در صف های طولانی منتظر می ماندند که با راه اندازی سلف سرویس جدید دانشگاه، این مشکل تا حدودی برطرف خواهد شد.
یوسفی خواه افزود: این سالن جدید برای استفاده پسران و یکی از سالن های سلف سرویس قبلی دانشگاه به دختران اختصاص داده شده است.
وی اظهار داشت: تمامی سلف سرویس های این دانشگاه تعمیر و بهسازی شده است و سالن سلف سرویس جدید این دانشگاه می تواند در طول روز به هزار دانشجو خدمات ارائه کند.
یوسفی خواه عنوان کرد: دانشگاه در مجموع هزار و ۷۳۰ صندلی در سلف های غذاخوری دارد.
وی در خصوص سالن بدنسازی دختران این دانشگاه نیز گفت: برای تجهیز این سالن ۲۸۰ میلیون تومان هزینه شده است.
مدیر کل دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه سال گذشته نیز سالن بدنسازی ویژه پسران در این دانشگاه راه اندازی شد، گفت: سرانه مساحت ورزشی برای هر دانشجو در دانشگاه صنعتی امیر کبیر در سال ۹۴ و ۹۵، ۶۱ سانتیمتر و در سال ۹۶ به ۸۵ سانتیمتر خواهد رسید.
یوسفی خواه گفت: مدرسه رباتیک این دانشگاه نیز توسط انجمن علمی دانشگاه راه اندازی شده و با هدف توسعه ارتباط صنعت با دانشگاه، ارتباط مستمر با آموزش و پرورش و دانش آموزان و کارآفرینی دانشجویان راه اندازی شده است.
وی عنوان کرد: این مدرسه در 300 متر مربع راه اندازی شده است که دارای 5 کلاس درس 25 نفره است.
مدیر کل دانشجویی دانشگاه امیرکبیر اظهار داشت: سامانه چاوش نیز با هدف بومی سازی فضای مجازی برای اطلاع رسانی و ارتباط با دانشجویان ایجاد شده است.
یوسفی خواه افزود: با راه اندازی این سامانه استفاده از تلگرام و اینستاگرام در میان دانشجویان کاهش خواهد یافت.
وی گفت: همچنین با راه اندازی این سامانه تبلیغات محیطی در دانشگاه حذف خواهد شد.
مدیر کل دانشجویی دانشگاه امیرکبیر خاطرنشان کرد: در این سامانه مخاطبان می توانند عکس ها و نظرات خود را اعلام کنند.

------------------------
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر :
باوجود مشکلات مالی فعالیت های خدمات دانشجویی درحال انجام است

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با وجود مشکلات مالی فعالیت های دانشگاه در حوزه ارائه خدمات دانشجویی درحال انجام است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سید احمد معتمدی در مراسم افتتاح چهار طرح دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: باوجود مشکلات مالی اما طرح های مربوط به خدمات دانشجویی را پیگیری کردیم و امروز شاهد افتتاح 4 طرح در این حوزه هستیم.
وی افزود: سلف جدید دانشگاه افتتاح شد که براین اساس بخشی از مشکلات دانشجویان برای حضور در سف های طولانی و دریافت غذا رفع می شود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: سال گذشته سالن بدنسازی برادران را افتتاح کردیم و اکنون نیز سالن بدنسازی دختران دانشگاه افتتاح شد.
دکتر معتمدی تاکید کرد: این موضوع که بودجه دانشگاه‌ها کاهش یافته، صحیح نیست و بر اساس لایحه بودجه سال ۹۷، میزان بودجه دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه‌های برتر، ۱۲ تا ۱۶ درصد رشد داشته است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: از سازمان مدیریت و وزارت امور اقتصادی و دارایی درخواست داریم تا تخصیص‌های بودجه‌ای به موقع انجام شود که دانشگاه‌ها با مشکل مواجه نشوند.
دکتر معتمدی گفت: دانشگاه‌ها با تمام سختی‌های بودجه‌ای به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: به طور مثال ما در این دانشگاه با وجود آنکه با مشکلات بودجه‌ای فراوانی روبرو هستیم، اما پروژه‌های خدمات دانشگاهی خود را تعطیل نکرده‌ایم و به صورت مستمر آنها را پیگیری و دنبال می‌کنیم.

--------------------------
رئیس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد:
دانشگاه صنعتی امیرکبیر همت جدی در حوزه خدمات دانشجویی دارد

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی 4 سال گذشته علاوه بر فعالیت های علمی و آموزشی همت جدی در زمینه توسعه خدمات دانشجویی داشته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مجتبی صدیقی در مراسم افتتاحیه چهار طرح خدمات دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: مسئولان دانشگاه صنعتی امیرکبیر تلاش جدی در حوزه ارتقا خدمات دانشجویی طی سال های گذشته داشته اند.
وی افزود: این دانشگاه در زمینه خوابگاه های دانشجویی، تغذیه و تربیت بدنی اقدامات موثری انجام داده است.
رئیس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: در سال ۱۳۱۳ دانشگاه تهران تاسیس شد و تا سال ۱۳۵۳ یعنی طی چهل سال تنها ۲۷ دانشگاه در کشور تاسیس شد.
دکتر صدیقی افزود: اما از سال ۱۳۵۳ تا سال ۱۳۸۴ طی ۳۰ سال ۳۸ دانشگاه دیگر نیز در کشور تاسیس و راه اندازی شد.
وی عنوان کرد: در سال ۸۴ حدود ۶۵ دانشگاه داشتیم که طی هشت سال ۵۰ دانشگاه جدید به دانشگاه های کشور اضافه شد و جمعیت ۲ میلیون و ۳۸۹ نفری دانشجویی کشور به ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.
رئیس سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: در سال ۸۴، ۹۱۸ واحد آموزشی در کشور وجود داشت که این رقم در سال ۹۲ به ۲ هزار و ۸۰۰ واحد دانشگاهی رسید.
دکتر صدیقی اظهار داشت: افزایش کمی دانشگاه های کشور طی سال های گذشته موجب شد تا امکانات لازم به دانشگاه های کشور افزوده نشود، چرا که وقتی تعداد واحدهای آموزشی در کشور افزایش می یابد، از سهم واحدها کم شده و به دیگر دانشگاه ها افزوده می شود.
وی خاطرنشان کرد: در برنامه پنجم توسعه ساخت خوابگاه از منابع دولتی نیز متوقف شد و بر این اساس با مشکل جدی در حوزه خدمات دانشجویی مواجه شدیم.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: طی چهار سال گذشته با توقف رویه توسعه کمی در آموزش عالی کشور، فضایی فراهم شد تا بتوانیم در حوزه خدمات دانشجویی فعالیت کنیم.
دکتر صدیقی با بیان اینکه اکنون نیز در حوزه خدمات دانشجویی با شرایط مطلوب فاصله داریم، گفت: اما طی سال های گذشته در این زمینه به دستاوردهای خوبی رسیده ایم.
وی خاطرنشان کرد: در لایحه بودجه سال ۹۷ آمده است که دانشگاه ها و بخش خصوصی برای ایجاد خوابگاه های دانشجویی و متاهلین می توانند از تسهیلات بانک ها استفاده کنند که صندوق رفاه سود مربوط به تسهیلات بانک ها را پرداخت خواهد کرد.
رئیس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: سرانه ورزشی در کل دانشگاه های کشور باید به یک و نیم متر مربع به ازای هر دانشجو برسد که اکنون در دانشگاه های شهر تهران با کمبود فضای فیزیکی ورزشی مواجه هستیم اما این مشکل در دانشگاه های دیگر استان ها کمتر دیده می شود.
دکتر صدیقی خاطرنشان کرد: ورزش همگانی در دانشگاه های کشور با اقبال خوبی مواجه شده به طوری که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر حدود ۳۰ درصد دانشجویان به انجام ورزش های همگانی اقبال دارند.
وی عنوان کرد: با شورای گسترش آموزش عالی صحبت کردیم که تنها در صورت ضرورت مجوز برای ظرفیت های جدید آموزشی در دانشگاه ها ارائه کنند، چرا که بتوانیم خدمات مطلوب تری را به دانشجویان ارائه کنیم.
رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به راه اندازی رستوران های مکمل در دانشگاه ها گفت: استقبال خوبی ازاین رستوران ها شده و در برخی از دانشگاه ها ۳۵ درصد دانشجویان از خدمات این رستوران ها استفاده می کنند.

------------------------
ائم مقام صندوق رفاه تاکید کرد:
توسعه اتاق های سلامت در خوابگاه های دانشجویی
قائم مقام صندوق رفاه وزارت علوم گفت: طی سال های اخیر اتاق های سلامت در خوابگاه های دانشجویی توسعه یافته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر عباس قنبری در مراسم افتتاحیه چهار طرح خدمات دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: طی سال های اخیر اتاق های سلامت در خوابگاه های دانشجویی توسعه یافته که هدف از این فعالیت غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان خوابگاهی بوده است.
وی افزود: اتاق های سلامت خوابگاهی علاوه بر غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان در افزایش سلامت دانشجویان نیز تاثیر بسزایی دارد.
قائم مقام صندوق رفاه وزارت علوم اظهار داشت: به هر میزان که کیفیت در حوزه ارائه خدمات دانشجویی افزایش یابد در آینده می توانیم شهروندان بهتری به جامعه معرفی کنیم.