فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: افتخار من این است که دانشجوی علم و صنعت ایران بوده ام و به جایگاه امروز این دانشگاه افتخار می کنم
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: افتخار من این است که دانشجوی علم و صنعت ایران بوده ام و به جایگاه امروز و آبرومندی این دانشگاه افتخار می کنم
چهارمین مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران، هفتم خردادماه ۱۳۹۸ با حضور سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی (فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی)، در دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که با حضور رییس دانشگاه، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اعضای هیات رییسه، دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه در سالن آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار شد، از ۲۲ دانشجوی نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر ۱۵۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر دانشگاه که دارای معدل مطلوب و واجد شرایط ارتقای معدل در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ بوده اند، با اهدای لوح و هدیه، تقدیر به عمل آمد.
در چهارمین مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه، پس از تلاوت آیاتی از کلام نور و پخش سرود ملی، کلیپی از سخنان مقام معظم رهبری نمایش داده شد. سپس دکتر صفری (دبیر علمی چهارمین مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر)، گزارشی از روند انتخاب دانشجویان و برگزاری مراسم ارایه کرد. وی با اشاره به اینکه این جشنواره یک حرکت نوین و کم سابقه بین دانشگاه هاست، گفت: امیدواریم اینگونه جشنواره ها باعث ارتقای کیفیت علمی و پژوهشی دانشجویان شاهد و ایثارگر شود و مشوق آنها برای مشارکت در مراسم سیاسی و اجتماعی که مورد نیاز کشور است، گردد. وی با تشریح مفاد آیین نامه دانشجویان ممتاز، تصریح کرد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه پیشرفت چشمگیری در مباحث آموزشی داشته اند.
بنابر توضیحات دکتر صفری، شرط ممتازی در انتخاب دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه، در مقطع کارشناسی، معدل کل و برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، علاوه بر معدل، مقالات
ISC
و
ISI
، مقالات پژوهشی و علمی- ترویجی، کنفرانس های معتبر علمی، تالیف کتاب، اختراعات و ابداعات و در بخش فعالیت های فرهنگی، فعالیت های قرانی، سیاسی و اجتماعی، عضویت در کانون ها و تشکل ها و نیز فعالیت های ادبی و ورزشی، از موارد امتیازآور بوده است که بر این اساس در مقطع کارشناسی، ۷ دانشجوی ممتاز و در کارشناسی ارشد، ۵ ممتاز آموزشی و پژوهشی و ۱ نمونه آموزشی و پژوهشی انتخاب شدند. در مقطع دکتری نیز، ۶ دانشجوی ممتاز آموزشی و پژوهشی، ۵ نمونه آموزشی و پژوهشی برگزیده شدند. وی همچنین توضیح داد که ۱۵۰ دانشجوی دارای ارتقای معدل در این مراسم مورد تقدیر قرار می گیرند.
در ادامه مراسم، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه و رییس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه)، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تسلیت ایام شهادت مولی الموحدین علی علیه السلام، به مدعوین و مهمانان بویژه سردار سرلشگر سلامی از خانواده بزرگ علم و صنعت ایران، خیر مقدم گفت. رییس دانشگاه با اشاره به اینکه سردار محسن رضایی و سردار سرلشگر حسین سلامی از دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران هستند، انتخاب سردار سرلشگر سلامی از سوی مقام معظم رهبری به سمت فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به وی تبریک گفت و برای وی آرزوی توفیق روزافزون نمود.
دکتر ذاکری سپس به بیان توضیحات کوتاهی در معرفی وضع موجود دانشگاه علم و صنعت ایران پرداخت. وی با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی کشور، تغییر نگاه سازمان ها به دانشگاه ها مهم است، افزود: در دانشگاه علم و صنعت ایران، سالانه قریب به دو هزار پایان نامه کارشناسی ارشد داریم که اگر با همراهی عزیزان هیات علمی در راستای پیشرفت کشور هدایت شوند، بخش عظیمی از مشکلات کشور حل می شود.
رییس دانشگاه در تکمیل سخنانش طراحی و ساخت اولین ماهواره بومی کشور در مرکز تحقیقات ماهواره دانشگاه علم و صنعت ایران، ساخت پروتزهای عصبی برای حرکت بیماران نخاعی در مرکز فناوری عصبی، طراحی و ساخت لکه روب نفتی در دانشکده فناوری های نوین و خدمات بزرگ دانشکده مهندسی راه آهن به پژوهش و تامین قطعات مورد نیاز حمل و نقل ریلی را از جمله موارد خدمت این دانشگاه برای رفع چالشهای کشور معرفی کرد.
دکتر ذاکری در پایان، به افتتاح اولین مرکز نوآوری دانشگاه در سال گذشته و افتتاح ۲ مرکز دیگر در نیمه نخست سال جاری و نیز افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان مرکز رشد دانشگاه به ۳۸ شرکت، تصریح کرد: در دانشگاه علم و صنعت ایران، سعی بر این است که آموزش محوری به پژوهش محوری تبدیل شود.
در بخش بعدی این مراسم، گروه همخوانی نسیم رحمت به اجرای برنامه پرداخت. سپس دکتر ارجمندی (مدیر دفتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه) سخنرانی کرد. وی با ذکر این مقدمه که سپاه پاسداران در شکل گیری تمدن نوین اسلامی و الگوی سبز ایرانی و اسلامی و مدیریت جهادی و فرهنگ «ما می توانیم»، گام های اثرگذاری داشته است، گفت: سپاه پاسداران، نماد مردم مظلوم و تنها نسخه لذت بخش در برابر دشمنان است.
در ادامه مراسم، سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی (فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) سخنرانی کرد. وی با تسلیت ایام شهادت امام اول شیعیان و آرزوی توفیق درک لیالی پر فیض قدر، از حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران و در جمع اساتید و دانشجویان این دانشگاه، ابراز خوشحالی نمود. وی گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران، بر گردن جوانان این مرز و بوم و در حق بنده حق بزرگی دارد. وی توضیح داد که ۴۱ سال پیش، در ایام پر التهاب انقلاب اسلامی ایران، ایام دانشجویی خود را در دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز کرد و دو نیمسال را گذراند تا با پیروزی انقلاب و پدیده انقلاب فرهنگی مواجه شد.سپس با شروع جنگ به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست و در محیط با کرامت و دوران استثنایی انقلاب ماند تا پس از ۱۰ سال به دانشگاه علم و صنعت ایران بازگشت. وی گفت ۱۰ سال دانشجوی علم و صنعت ایران بوده است.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اینجا خانه من است. افتخار من این است که دانشجوی این دانشگاه بوده ام و به جایگاه امروز و آبرومندی دانشگاه افتخار می کنم.
سردار سرلشگر سلامی خطاب به دانشجویان گفت: امروز دیگر مرزهای جغرافیایی تعیین کننده بزرگی یک کشور نیست، بلکه وسعت هر کشوری به وسعت تفکر، اندیشه و دانش مردان و زنان آن است و فرهنگ، دانش، اخلاق، اندیشه و مهمتر از آن، آزادی اندیشه و تفکر و استقلال فرهنگ، نشانگر عظمت یک جامعه است و امروز شما نمادها و مظاهر تفکر نوین جامعه ما و پرچمداران اندیشه هستید. کشور ما با شما بزرگ می شود و ارتفاع می یابد، معتبر، امن و پیشرفته می شود و ان شاءالله جایگاه تمدنی خود را در عصر جدید باز می یابد. وی افزود: موقعیتی که شما در آن قرار دارید برای آینده ایران بسیار حساس است و آینده از آن شماست.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: پیش از رنسانس، از قرن هفتم تا سیزدهم میلادی، ایران مهد تمدن بشری و کانون فرهنگ، ادب و صنعت بوده است و نهضت صنعتی اروپا، مدیون دانش مهد اسلام است. وی تاکید کرد: ما می خواهیم به برکت انقلابمان عصر طلایی سرزمین خود را به رهبری رهبر حکیم خود و به برکت اندیشه های افق آفرین رهبرمان احیا کنیم. وی با اشاره به برخی دستاوردهای دانشمندان ایرانی همچون بوعلی سینا و خوارزمی به پیشبرد علم جهانی تصریح کرد: انقلاب اسلامی آمد تا احیاگر عصر طلایی دوباره باشد و مسلمانان را از برده داری عصر مدرن دور سازد.
سردار سرلشگر سلامی با اشاره به صف آرایی دشمنان در برابر پیام عدالت، آزادی، اخلاق، معنویت و ارزش های الهی انقلاب، گفت: در این چهل سال برای احیای عزت اسلام با تمام دشمنان انقلاب جنگیده ایم. آنها نمی خواستند این مفاهیم به مصداق تبدیل شود و ما می خواهیم این مفاهیم به مصداق واقعی خود مبدل شوند. ما جنگ های بزرگی را پشت سر گذاشتیم اما پیش رفتیم و به دستاوردهای بزرگی دست یافتیم.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به دستیابی فرزندان ایران اسلامی به فناوری ماهواره و موشک گفت: ما در جنگ پیش رفتیم در حالی که در تحریم جهانی بودیم ولی امروز خودمان پالایشگاه و نیروگاه و هواپیما و رادار میسازیم و اورانیوم غنی میکنیم، چرخه هسته ای داریم و در نانو پیش می رویم و هیچ کس نمیتواند ما را متوقف کند. این محصول تلالو خورشید ولایت بر این سرزمین است.
سردار سرلشگر سلامی اظهار کرد: وقتی فرمانده نیروی هوافضای سپاه بودم رهبر انقلاب فرمودند موشکها باید دقیق باشد؛ وقتی از دقت ۳۰ متری یک موشک گزارش دادم گفتند این هم زیاد است و ما پیش رفتیم تا به دقت ۱۰۰ درصد رسیدیم. این افق ها گشوده شد و جوانان ما این مسیر را پیمودند. وی افزود: امروز ما یک قدرت بزرگ و شکست ناپذیریم چون همه سناریوها را طی کردیم. با همه توان خود، فشار حداکثری به تمام ارکان قدرت و نه فقط یک جزء آن، را طی کردیم و شما می بینید که دشمن در حوزه های مختلف سیاسی، امنیتی، اقتصادی، روانی، فعالیت رسانه ای و فضای مجازی و تمام اجزاء، ارکان جهاد خود را ایجاد کرده اند و ملت ایران نه در سکون، ایستاده است. ما توانسته ایم با اقتدار، فضای عملیاتی دشمن را بشکنیم و این کار بزرگی است.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با تاکید بر اینکه امروز افول و سقوط آمریکا در گفتار مقامات آنها پیداست، گفت: ما امروز دیگر به وسعت مرزهایمان قوی هستیم و میدان تاثیر جهانی ساخته ایم. این مسئله برای ایران یک قدرت مطلق منطقه ای و یک قدرت نسبی جهانی ساخته است. آمریکا در فلسفه سیاسی خود شکست خورده است. زیرا فلسفه آنها دشمن پرور است نه قدرت پرور. آمریکا به پدیده نرخ تنزیل سیاسی رسیده است که موجب میشود هرچه حرکت میکند میدانهای بیشتری را از دست میدهد.
سردار سرلشگر سلامی با بیان اینکه «دشمنی که امروز میبینیم بسیار ضعیفتر از روزی است که در نخستین روزهای تولد انقلاب با آن درگیر شدیم و ما امروز بسیار قویتر از آن روز هستیم، خاطرنشان کرد: امروز دیگر نیازی به موازنه قدرت نداریم بلکه معتقدیم موازنه تاثیر، دارای اهمیت است. امروز نگران نیستیم، ما در فراز هستیم و مشکلات اقتصادی ما حل پذیر اند. ظرفیت های ما زیاد است اگر خوب مدیریت کنیم به راحتی از این فراز عبور می کنیم. وی تاکید کرد: در آخرین فراز مواجهه با آمریکا هستیم.
در بخش پایانی چهارمین مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران، از خانواده سه دانشجوی شهید دانشگاه تحت عنوان «تجلیل از ممتازین فداکاری و اخلاق»، تجلیل شد. همچنین از خانواده یک دانشجوی شهید مدافع حرم و یک عضو هیات علمی جانباز شیمیایی دانشگاه با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تقدیر شد. اجرای برنامه های متنوع علمی - آموزشی و فرهنگی، حضور در مزار شهدای گمنام در دانشگاه و ادای احترام به شهیدان و سپس اقامه نماز جماعت در مسجد الشهدای دانشگاه و صرف افطار، دیگر بخش های چهارمین مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه بود.