عمومی | دانشگاه علوم پزشکی جهرم

در نیمه اول ماه مبارک رمضان در شهرستان جهرم؛ کشف و معدوم سازی ۲ هزار و ۷۶۹ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی - ۱۳۹۸/۰۳/۰۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: از یک هزار و  ۷۴۶ بازرسی های صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه از ابتدای ماه مبارک رمضان تا اواسط  آن  ۲ هزار و ۷۶۹  کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در  سطح شهرستان جهرم کشف و معدوم سازی شده است.

دکتر محمد رحمانیان اظهار داشت: نظارت شبانه روزی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان با  هدف کنترل عوامل محیطی و پیشگیری از اپیدمی بیماری های واگیردار به ویژه  از طریق آب و غذا  و همین طورکاهش بار بیماری های غیر واگیر با کنترل نمک و روغن،  در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه نیز بوده است.

وی افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان تا نیمه آن یک هزار ۷۴۶ بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه  از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در سطح شهرستان جهرم انجام  گرفته و تعداد اخطاریه صادر شده برای مراکز متخلف ۱۰۵ مورد بوده است.

به گفته وی تا اواسط ماه مبارک رمضان ۸ مرکزتهیه و توزیع مواد غذایی پلمپ و تعطیل شده است.

دکتر رحمانیان مکان های بازرسی شده را شامل کلیه مراکز تهیه، توزیع، عرضه  مواد غذایی با اولویت مراکز حساس چون تهیه و طبخ شیرنی سنتی مخصوص این ایام مانند زولبیا و بامیه، مراکز تهیه آش و حلیم و نانوایی ها دانست.

به گفته وی مراکز تهیه و عرضه عمومی افطاری و سحری از قبیل مساجد و محل های برگزاری مراسم ایام رمضان از دیگر مکان هایی بوده که نظارت بر آن نیز صورت گرفته است.

دکتر رحمانیان گفت: تعداد سنجش با تجهیزات پرتابل برای نمونه برداری آب آشامیدنی و مواد غذایی ۵۶۴ مورد بوده و  ۱۲۹ مورد نمونه برداری غذایی انجام شده است.

او در ادامه افزود: نمونه  گیری و تعداد کلر سنجی آب آشامیدنی در  این ایام به ترتیب ۱۲۲ و دو هزار و ۷۷۹ مورد نیز بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم  رسیدگی  به شکایات مردمی در این ایام  را ۲۸ مورد دانست و گفت:  شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با  شماره تلفن ۱۹۰ سامانه رسیدگی به شکایات مردمی که بصورت ۲۴ ساعت فعال است تماس حاصل کنند.