در نیمه اول ماه مبارک رمضان در شهرستان جهرم؛ کشف و معدوم سازی ۲ هزار و ۷۶۹ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی - ۱۳۹۸/۰۳/۰۵
دکتر محمد رحمانیان اظهار داشت: نظارت شبانه روزی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان با هدف کنترل عوامل محیطی و پیشگیری از اپیدمی بیماری های واگیردار به ویژه از طریق آب و غذا و همین طورکاهش بار بیماری های غیر واگیر با کنترل نمک و روغن، در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه نیز بوده است.
وی افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان تا نیمه آن یک هزار ۷۴۶ بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در سطح شهرستان جهرم انجام گرفته و تعداد اخطاریه صادر شده برای مراکز متخلف ۱۰۵ مورد بوده است.
به گفته وی تا اواسط ماه مبارک رمضان ۸ مرکزتهیه و توزیع مواد غذایی پلمپ و تعطیل شده است.
دکتر رحمانیان مکان های بازرسی شده را شامل کلیه مراکز تهیه، توزیع، عرضه مواد غذایی با اولویت مراکز حساس چون تهیه و طبخ شیرنی سنتی مخصوص این ایام مانند زولبیا و بامیه، مراکز تهیه آش و حلیم و نانوایی ها دانست.
به گفته وی مراکز تهیه و عرضه عمومی افطاری و سحری از قبیل مساجد و محل های برگزاری مراسم ایام رمضان از دیگر مکان هایی بوده که نظارت بر آن نیز صورت گرفته است.
دکتر رحمانیان گفت: تعداد سنجش با تجهیزات پرتابل برای نمونه برداری آب آشامیدنی و مواد غذایی ۵۶۴ مورد بوده و ۱۲۹ مورد نمونه برداری غذایی انجام شده است.
او در ادامه افزود: نمونه گیری و تعداد کلر سنجی آب آشامیدنی در این ایام به ترتیب ۱۲۲ و دو هزار و ۷۷۹ مورد نیز بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم رسیدگی به شکایات مردمی در این ایام را ۲۸ مورد دانست و گفت: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن ۱۹۰ سامانه رسیدگی به شکایات مردمی که بصورت ۲۴ ساعت فعال است تماس حاصل کنند.