جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی برگزار شد
گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در ابتدای این نشست که صبح روز شنبه ۴ خرداد در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد، دکتر نفیسی با تسلیت فرارسیدن ایام شهادت حضرت علی علیه السلام و با آرزوی قبولی طاعات توضیحاتی درباره نتیجه اعتبار بخشی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی توسط وزارت بهداشت ارائه داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در ابتدای این نشست که صبح روز شنبه ۴ خرداد در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد، دکتر نفیسی با تسلیت فرارسیدن ایام شهادت حضرت علی علیه السلام و با آرزوی قبولی طاعات توضیحاتی درباره نتیجه اعتبار بخشی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی توسط وزارت بهداشت ارائه داد.
در ادامه و صحبت های پیش از دستور، دکتر عمیدی، معاون مالی و اداری دانشکده پزشکی پیشنهاد تعطیلات چند روزه کارکنان در فصل تابستان را مطرح کرد که مقرر شد نتیجه آن در جلسه هیات رئیسه بعدی اعلام شود.
پیشنهاد رونمایی از سردیس ابن سینا در دانشگاه سملوایز مجارستان
در ادامه دکتر رضایی، معاون بین الملل دانشکده پزشکی از پیشنهاد رونمایی از سردیس ابن سینا و سملوایز در دانشگاه سلموایز مجارستان خبر داد و گفت: پروفسور روزیوال رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی سملوایز مجارستان و عضو هیات علمی وابسته دانشگاه علوم پزشکی با توجه به برگزاری همایش یوسرن در تاریخ ۸ تا ۱۰ نوامبر در مجارستان، پیشنهاد کرد از سردیس ابن سینا و سملوایز در دانشگاه سملوایز رونمایی شود که مقدمات اجرای این مراسم در دست اجراست.
توضیح اینکه در آذرماه سال ۹۴ با حضور مقامات کشور مجارستان و مقامات ایرانی در حاشیه سمینار بین المللی بیماری های عفونی در بارداری و زنان، از سردیس سملوایز و ابن سینا در پردیس پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران رونمایی شده بود.
افتخار ما شیعیان است که در کنار قرآن کتاب نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را داریم
در ادامه حجت الاسلام دکتر متوسل آرانی، مدیر گروه معارف دانشکده پزشکی که به عنوان مهمان در نشست هیات رئیسه حضور داشت با تسلیت شهادت حضرت علی علیه السلام توضیحاتی درباره وصیت امیر المومنین به حسنین ارائه کرد و گفت: گرچه خطاب به امام حسن و امام حسین علیهما السلام است ولى در حقیقت مخاطب این وصیت همه انسانها هستند.
وی افزود: وصیت حضرت علی در روزهای آخر عمر شریفشان در واقع چکیده عمر و زندگی آن بزرگوار است که به فرزندانشان می گفتند، ایشان فرمودند: شما را به تقوى سفارش مى کنم واینکه در پى دنیا نباشید, گرچه دنیا به سراغ شما آید وبر آنچه از دنیا از دست مى دهید تاسف مخورید.سخن حق را بگویید وبراى اجر وپاداش (الهى ) کار کنید ودشمن ظالم ویاور مظلوم باشید.
وی ادامه داد، در بخش دیگر این وصیت نامه آمده است: من , شما وتمام فرزندان وخاندانم وکسانى را که این وصیتنامه من به آنان مى رسد به تقوى و نظم امور خود واصلاح ذات البین سفارش مى کنم , زیرا که من ازجد شما (ص ) شنیدم که مى فرمود:اصلاح میان مردم از یک سال نماز وروزه برتر است.
حجت الاسلام دکتر متوسل آرانی افزود: افتخار ما شیعیان است که در کنار قران کتاب نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را داریم که روشنگر معارف دین هستند و اگر کسی بخواهد فهم درستی از دین داشته باشد میتواند با مطالعه قران و این کتاب ها به درک درستی از دین برسد.
جلسه هیات رئیسه با دو دستور بررسی فلوچارت پایان نامه های محصول محور و فرآیند اعتبار بخشی بخش های بالینی در پزشکی عمومی ادامه یافت.
بررسی فلوچارت پایان نامه های محصول محور
دکتر کاشانی، معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی گفت: بخشی به عنوان پایان نامه های محصول محور ایجاد شده که ساز و کار و روند اجرایی آن در معاونت تعریف شده به نحوی که ابتدا پروپوزال پایان نامه محصول محور در گروه تصویب و به معاونت تحصیلات تکمیلی ارجاع می شود پس از بررسی و تعیین ماهیت فناورانه و تعهدات مجریان بر اساس معیارهای تعیین شده در شورای تحصیلات تکمیلی با حضور دو نفر از متخصصین بررسی و تصویب می شود.
وی افزود: پروپوزال مصوب برای طرح در شورای پژوهشی دانشکده و دانشگاه ارسال می شود و پس از بررسی نتیجه و مصوبه شورای فن آوری با رعایت اولویت و در اسرع وقت به دانشکده، دانشجو و استاد راهنمای ذیربط اعلام و میزان معافیت و امتیاز مصوب شورای فن آوری برای هر پروپوزال و درخواست، متناسب با شرایط پروپوزال در نظر گرفته خواهد شد.
دکتر کاشانی با اشاره به ویژگی های پایان نامه محصول محور برای پذیرش گفت: یک پایان نامه باید قابلیت ثبت اختراع در داخل و خارج از کشور، برطرف نمودن نیازهای اولویت دار جامعه پزشکی، توجیه پذیری اقتصادی، هماهنگی با بخش صنعت یا شرکت دانش بنیان برای تامین هزینه ها را داشته باشد.
فرآیند اعتباربخشی بخش های بالینی در پزشکی عمومی
در ادامه دکتر سیما، مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی به تبیین فرآیند اعتبار بخشی بخش های بالینی در پزشکی عمومی پرداخت و گفت: در ابتدا باید معاونین آموزشی بیمارستان ها و مسئولان آموزشی کارآموزی و کارورزی بیمارستان ها و بخش ها با برنامه اموزشی ۹۰آشنایی کامل داشته باشند و از سوی دیگر دانشکده باید با فرصت های آموزشی و مزیت استراتژیک هر بخش آشنا باشد.
وی افزود: در راستای اعتبار بخشی بخش های بالینی تصمیم گیری در خصوص تعداد اعضای هیات علمی و امکانات سخت افزاری مورد نیاز بخش های بالینی، تسهیل ارتباط ساختاری مدیریت آموزشی دانشکده و معاونین آموزشی بیمارستان ها و اجتناب از تصمیم گیری سلیقه ای در خصوص رد یا تایید کیفیت آموزش بخش های بالینی یک ضرورت است.
دکتر سیما گفت: با توجه به ضرورت ها، تیم بازدید اعتبار بخشی متشکل از معاون پزشکی عمومی، مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، رئیس کمیته کارورزی و کارآموزی، مدیر گروه آموزشی مربوطه، مسئول واحد آموزش بالینی دفتر توسعه، معاون اموزشی بیمارستان مربوطه، یک عضو هیات علمی بالینی برای ارزیابی بخش های آموزشی تشکیل شد که از بخش های قلب بیمارستان امام، هماتولوژی بیمارستان شریعتی، کودکان بهرامی و داخلی بیمارستان امیر اعلم بازدید کردند.
وی خاطر نشان کرد: در کنار تیم بازدید کمیته اعتبار بخشی متشکل از رئیس دانشکده پزشکی، معاون پزشکی عمومی، مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، دو نفر از کمیته کارورزی و کارآموزی به پیشنهاد رئیس کمیته، رئیس بخش، نماینده کمیته دانشجویی، معاون آموزشی بیمارستان تشکیل شد.
دکتر سیما ادامه داد: در این فرآیند تیم اعتبار بخشی از بخش مربوطه بازدید خواهند کرد و پیشنویس گزارش تیم اعتبار بخشی به معاون آموزشی بیمارستان و بخش مربوطه قبل از تصمیم گیری نهایی اعلام خواهد شد و در نهایت گزارش نهایی در کمیته اعتبار بخشی ارائه می شود.