عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تاکید دکتر خوش خبر بر مشارکت همگانی در کمپین کنترل فشارخون/ دکتر قائمی: طرح ادامه دار باشد - ۱۳۹۸/۰۲/۲۹

چهل و یکمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی با محوریت معرفی کمپین ملی کنترل فشارخون برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری در این جلسه با اظهار امیدواری به مشارکت جمعی برای به نتیجه رسیدن اهداف طرح ملی کنترل فشارخون گفت: برای اجرای بهتر این طرح انتظار می رود از تمامی ظرفیت ها به ویژه سمن ها، دهیاری ها و تریبون های عمومی استفاده شود.

دکترناصر خوش خبر با تاکید بر اینکه تمام ارگان ها و دستگاه های دولتی موظف به همکاری با دانشگاه علوم پزشکی و رابط های آن هستند گفت: در کنار این طرح باید تمام برنامه های فرهنگی و ورزشی نیز در راستای همکاری با این طرح باشد تا در کاهش فشار خون نقش داشته باشند.

وی به نقش خانواده ها در اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: برای اینکه این طرح ادامه داشته باشد باید خانواده ها هم بخواهند تا ادامه دار شود و به موضوع آموزش و برنامه های آن توجه ویژه ای در طول سال شود .

رئیس سازمان نظام پزشکی استان هم در این باره گفت: برای اجرای این طرح من دو تهدید را در استان می بینم که باید راه حلی دیده شود.

دکتر کاظم قائمی تصریح کرد: ادامه دار نبودن این طرح از مشکلات است چرا که وقتی یک طرح به صورت ضربتی و بسیجی انجام می شود بعد از مدتی خاموش می شود ولی باید این طرح ادامه دار باشد تا بتوان در جامعه فرهنگ سازی کرد.

وی ادامه داد: همچنین طب سنتی نیز از مشکلات ما است چرا که طب جدید و مدرن را قبول ندارند و می گویند فقط طب سنتی ولی طب مدرن باید در کنار طب سنتی با هم کار کنند و گرنه بعد از مدتی ما شاهد مشکلات دیگری خواهیم بود که نیاز است نظارت ها به مطب های متخصصین طب سنتی یا کسانی که فقط یک دوره دیده اند وجود داشته باشد و همه در کنار هم گام بردارند .

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری نیز با تاکید بر اینکه این طرح باید ادامه دار باشد، گفت: باید از کودکی فرهنگ سازی شود و گرنه اگر الان یک طرح ضربتی انجام شود در سال های آتی باز هم این مشکل را خواهیم داشت

دکتر علی اصغر موسوی کیا با اشاره به تعداد پایین متخصصین تغذیه در استان و اینکه در شهرستان ها این متخصصین را نداریم رسیدگی به این مساله را نیازی ضروری عنوان کرد.

رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه هم گفت: مشکل ما این است که برای آموزش هزینه نمی شود.

دکتر میترا مودی اضافه کرد: در حوزه آموزش نتایج آن برای ملموس دیدن زمان بر است و به همین دلیل کاری انجام نمی دهند بنابراین باید به این نکته توجه بیشتری شود.
مشاهده این خبر در وبدا(پایگاه خبری - اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)/ اینجا کلیک نمایید.