عمومی | دانشگاه صنعتی قم

‫انعقاد تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی بین دانشگاه صنعتی قم و پژوهشگاه نیرو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: تفاهم نامه همکاری‌های علمی و پژوهشی بین دانشگاه صنعتی قم و پژوهشگاه نیرو منعقد شد.
طی نشستی که با حضور  دکتر بهرام خوشنویسانرئیس دانشگاه صنعتی قم و دکتر محمد صادق قاضی زاده رئیس پژوهشگاه نیرو ، تفاهم نامه همکاری امضاء و مبادله گردید.
از جمله فعالیت موارد مهم و مورد تاکید این تفاهم نامه انسجام بخشی پایان نامه های تحصیلات تکمیلی،دعوت به همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه تحت عنوان عضو هیات علمی وابسته،حمایت از پژوهشگران پسادکتری،اعطای اعتبارهای پژوهشی در حوزه های جدید،اعطای مراتب و کرسی های تخصصی به استادان برجسته و صاحب تجربه و اعطای فرصت مطالعاتی به اعضای هیات علمی دانشگاه و پژوهشگاه می باشد .

همچنین پژوهشگاه نیرو در قالب این تفاهم‌نامه، از طریق انسجام‌بخشی و حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، حمایت از فعالیت‌های پژوهشی اساتید دانشگاه را در اولویت قرار می‌دهد.  به این منظور، موضوع پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویانِ علاقمند به استفاده از تسهیلات طرح شده در این تفاهم‌نامه به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی می‌گردد که در ارتباط با اولویت‌های تحقیقاتی و طرح‌های پژوهشی پژوهشگاه باشد.  شایان ذکر است به منظور حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، دبیرخانه هدایت و حمایت از طرح‌های پژوهشی پژوهشگاه، ضمن اعلام اولویت‌های تحقیقاتی و طرح‌های پژوهشی، تسهیلاتی را فراهم خواهد نمود که دانشجویان و اساتید بتوانند از امکانات آزمایشگاهی پژوهشگاه استفاده نموده و یا با همکاری پژوهشگاه، برای انجام پژوهش در واحدهای صنعتی مستقر شوند.
از دیگر همکاری های خاص پژوهشگاه نیرو با دانشگاه صنعتی قم در خصوص موضوعات مرتبط با نیروگاه‌های حرارتی خورشیدی شامل: نیروگاه های خورشیدی هلیوستات، سیستم‌های متمرکز کننده خورشیدی با موتور استرلینگ و سیستم‌های هیبرید با حرارت خورشیدی می باشد و دانشگاه صنعتی قم به عنوان یکی از قطب های علمی اصلی در این زمینه تحقیقاتی با پژوهشگاه نیرو همکاری خواهد کرد.
براساس این تفاهم، حمایت‌های پژوهشگاه نیرو در قالب ایجاد بستر مناسب جهت بهره‌مندی دانشگاه از حمایت‌های صنعت برق و یا حمایت مستقیم توسط پژوهشگاه خواهد بود. بهره‌مندی از تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی جهت انجام پروژه‌های مشترک برای هریک از طرفین نیز از جمله موارد مطرح در این تفاهم نامه می باشد.
این تفاهم‌نامه در 7 ماده و در دو نسخه با اعتبار یکسان، امضاء و بین طرفین مبادله گردید. مدت این تفاهم‌نامه از زمان امضاء و مبادله، پنج سال می باشد و در صورت توافق طرفین، تفاهم‌نامه قابل تمدید خواهد بود.