عمومی | دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سی سالگی دانشکده مهندسی هوافضا

مراسم سی امین سال تاسیس دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

مشروح گزارش:
رئیس دانشکده هوافضا خبرداد:
فارغ التحصیلی هزار و 850 نفر از دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنتی امیرکبیر

رئیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اینکه سالانه 120 نفر از این دانشکده فارغ التحصیل می شوند، گفت: این دانشکده در حال حاضر دارای هزار و 850 دانش آموخته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر صادق تابع جماعت در مراسم سی امین سالگرد تاسیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشکده در زمینه توسعه و گسترش علم و فناوری در زمینه هوافضا کشور نقش بسزایی داشته است.
وی افزود: این دانشگاه دارای آزمایشگاه های منصر به فردی است که نقش بسزایی در فعالیت های علمی و آموزشی حوزه هوافضا دارد.
رئیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: اولین قطب علمی هوافضای محاسباتی کشور در این دانشکده راه اندازی شده است.
دکتر تابع جماعت خاطرنشان کرد: پروژه ماهواره پیام امیرکبیر، ایجاد پژوهشکده علوم و فناوری فضا، پروژه طراحی هواپیمای 150 نفره و ایجاد اتاق تمیز از دستاوردهای مهم این دانشکده طی سال های گذشته بوده است.
وی گفت: این دانشکده دارای هزار و 850 دانش آموخته است.
رئیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: همچنین در این دانشکده سالانه 120 دانش آموخته در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری فارغ التحصیل می شوند.
دکتر تابع جماعت ادامه داد: سالانه در این دانشکده 80 مقاله تولید و چاپ می شود و همچنین بیش از 80 پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری نیز تدوین می شود.
وی اضافه کرد: برگزاری 9 دوره مسابقات ملی هوا فضا، کنفرانس هوافضای ایران، سه دوره کارگاه آموزشی بین المللی، کسب 3 بار جایزه خوارزمی و کسب 5 جایزه بین المللی از دیگر فعالیت های مهم این دانشکده به شمار می رود.
رئیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: پروژه های مهم این دانشکده در حوزه های هواپیماسازی، هوافضا، توربین گاز و ماشین، صنعت فضایی، سیمیلاتورهای پروازی و هدایت پرواز بوده است.

-------------------------
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد:
لزوم توجه به بازنگری برنامه های درسی متناسب با بازار و اشتغال

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بررسی دانشگاه های معتبر دنیا نشان می دهد که این مراکز در بازنگری برنامه های درسی خود به موضوع بازار و اشتغال فارغ التحصیلان خود توجه می کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر احمد معتمدی در مراسم سی امین سال تاسیس دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ما وارث کار و زحمات بسیار زیاد مدیران گذشته هستیم و برای هر آجر این دانشگاه زحمات زیادی کشیده شده است.
وی افزود: اینکه امروز دانشگاه در سطح ملی و بین المللی عملکرد خوب و درخشانی دارد زحمات همه افراد است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: دانشکده هوافضا این دانشگاه 30 سال فعالیت داشته که اکنون جز بهترین دانشکده های دانشگاه بشمار می رود.
معتمدی گفت: ارتباط موثر دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر با صنعت از مزایای بسیار ارزشمند این دانشکده است.
وی اظهار داشت: مهمترین مشکل دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر کمبود فضای فیزیکی است که زمینی را برای رفع این مشکل اختصاص داده ایم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: دانشکده هوافضا باید به صورت مرتب اقدام به بازنگری برنامه های درسی کند.
دکتر معتمدی گفت: این دانشکده در بازنگری برنامه های درسی خود باید به موضوع اشتغال فارغ التحصیلان توجه کند.
وی اضافه کرد: بررسی دانشگاه های معتبر دنیا نشان می دهد که این مراکز در بازنگری برنامه های درسی خود به موضوع بازار و اشتغال فارغ التحصیلان خود توجه می کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: برنامه های درسی باید به نحوی طراحی شود که علاوه بر فراهم کردن امکان ادامه تحصیل، زمینه اشتغال فارغ التحصیلان را نیز فراهم کند.
دکتر معتمدی گفت: ماموریت تمامی دانشکده های این دانشگاه نیز باید مشخص باشد تا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی بتوانند وارد صنعت شده و مشکلات جامعه را رفع کنند. در پایان این مراسم از روسای اسبق و حامیان دانشکده مهندسی هوافضا تقدیر به عمل آمد.

--------------------------
معاون پژوهشی وزارت علوم تاکید کرد:
فارغ التحصیلان دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر مدیران موفق کشور هستند

عضو هیات علمی دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر و معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: فارغ التحصیلان این دانشکده کارهای بسیار زیاد و موفقی انجام داده اند و اکنون مدیران کلیدی کشور هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مسعود برومند در مراسم سی امین سال تاسیس دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر فضای رفاقت وجود دارد و اساتید دانشجویان خود را بسیار دوست دارند.
وی افزود: فارغ التحصیلان این دانشکده فعالیت های بسیار زیاد و موفقی انجام داده اند و اکنون مدیران کلیدی کشور به شمار می روند.
معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه از فعالیت دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر 30 سال گذشته است، تاکید کرد: درحال حاضر لازم است که در ماموریت های این دانشکده تغییراتی ایجاد شود.
برومند عنوان کرد: حوزه هوافضا پتانسیل بسیار زیادی دارد بنابراین می توان در این زمینه پروژه ها و برنامه های جدید طراحی کرد.
وی خاطرنشان کرد: تیم بزرگی در این دانشکده تشکیل شد که در این تیم موفق به طراحی و ساخت ماهواره پیام شدند.
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: فارغ التحصیلان این رشته می توانند نقش سازنده ای در رفع مشکلات کشور داشته باشند.
برومند اظهارداشت: باید نسل فارغ التحصیلان کارآفرین را در دانشگاه ها تربیت کنیم.

---------------
پیشکسوتان از راه اندازی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفتند

در مراسم سالگرد تاسیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر از روند تاسیس و شکل گیری این دانشکده گفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهندس سید حسن شفتی از بنیانگذاران تاسیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: برای راه اندازی این دانشکده با دست خالی شروع کردیم اما عشق داشتیم.
وی افزود: باید در این دانشکده درخصوص فعالیت های نرم افزاری برنامه ریزی شود و به نیازجامعه و صنعت توجه شود.
دکتر صالح زاده نیز در این مراسم گفت: وضعیت و جایگاهی که امروز دانشکده هوافضا این دانشگاه کسب کرده مرهون فعالیت های بسیاری از افراد از جمله بنیانگذاران، اعضای هیات علمی و کارکنان و حامیان بوده است.
وی نیز در این مراسم در خصوص مراحل ساخت و ایجاد دانشکده توضیحاتی ارائه کرد.