عمومی | دانشگاه تهران

مراسم تجلیل از خانواده‌های شهدای دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی ، مراسم تجلیل از خانواده‌های شهدای دانشگاه تهران، با حضور دکتر نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ در باشگاه دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه تهران در این مراسم، با بیان اینکه دانشگاه نیازمند مساعدت جامعه است، گفت: «دانشگاه نهادی مردمی است نه دولتی و باید مردم کمک کنند تا وظیفه‌اش را به درستی انجام دهد. همه جوامع به دنبال الگو هستند و آینده کشورها بستگی به آن الگوها و دنبال کردن آنها دارد. دانشگاه‌ها به عنوان نهادی معرفتی و علمی طبیعتاً اگر الگویی را معرفی کنند، صاحب ارزش خواهد بود».

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: «ما هم در ایران به دنبال معرفی الگوها هستیم و خوشبختانه الگو هم زیاد داریم. یکی از برترین این الگوها شهدا هستند. شاید کمتر جمعی را بشناسیم که بتوانند همسان شهدا مورد پذیرش و قبول مردم ایران قرار بگیرند».

وی اضافه کرد: «مردم یک تصور و برداشت واضح و روشن از شهدا دارند و به طور طبیعی آنها را به عنوان الگوی خود انتخاب می‌کنند. اما ما با نسلی مواجه هستیم که آن ارتباط فیزیکی را با شهدا نداشته‌اند و هر چه دارند شنیده‌ها و گفته‌هاست. ما باید شهدا را معرفی کنیم تا جوانان بتوانند الگوهای برتری را برای خود انتخاب کنند».

دکتر نیلی احمدآبادی با طرح این سوال که چرا شهدا جایگاه ویژه‌ای دارند، خاطرنشان کرد: «نخست رسیدن به انتخاب است، شهدا انتخاب می‌کنند. خیلی از ما در زندگی مسیرمان را براساس تصادف انتخاب کرده‌ایم. اما شهدا یعنی کسانی که مسیر را آگاهانه انتخاب کردند و در این مسیر جان‌فشانی کردند».

رئیس دانشگاه تهران تصریح کرد: «وظیفه دانشگاه اشاعه علم است. علمی را که آگاهان و مصلحان به جامعه عرضه کردند، دانشگاه وظیفه دارد آن را توسعه و نشر دهد».

وی با تاکید بر وظیفه الگوسازی دانشگاه گفت: «امیدواریم بتوانیم در این مسیر و مسیرهای صحیح اقدام کنیم و امیدواریم بدنه علمی دانشگاه بتواند در نشر فرهنگ خودآگاهی، اصلاح و مصلح بودن قدم بردارند، چون هر چقدر این بیان گویاتر و آگاهانه‌تر باشد مطمانا جوانان بیشتری جذب می‌شوند».

دکتر نیلی احمدآبادی ادامه داد: «فطرت انسانی دنبال انتخاب بهترین‌هاست و هرکس در این جهان بهترین‌ها را برتر و بهتر معرفی کند، همان فرهنگ دنیا را فرهنگ خود می‌کند».

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها از نفوذ تفکرات شهدا در ذهن جوانان ایرانی ترس دارند، گفت: «معاندان و آمریکایی‌ها میلیون‌ها دلار برای شبکه‌ها و کانال‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی به زبان فارسی علیه نظام جمهوری اسلامی هزینه کردند تا ریشه تفکر شهدا را از ذهن جوانان ما پاک کنند ولی موفق نشدند و سیلی خوردند».

برای مشاهده متن کامل خبر، اینجا کلیک کنید.