عمومی | وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

مرکز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه فردوسی مشهد، در این مراسم، دکتر بهرامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر ضرورت نوآوری و تجاری‌سازی، همکاری دوجانبه صنعت و دانشگاه را راهکار بهینه جهت استفاده از توان علمی متخصصان، افزایش تعاملات بین‌المللی و توسعه و رونق صنعت دانست.

مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی برای نخستین بار در کشور در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد راه‌اندازی شده است و در این مرکز با بهره‌گیری از دانش و تجربه متخصصان دانشگاه و صنعت، از هم‌افزایی علوم حسی و شناختی در راستای بهینه‌سازی زنجیره تولید تا عرضه مواد غذایی سالم، فراسودمند و نوظهور (ازجمله محصولات کم‌چرب، کم شیرین، کم‌نمک و نوشیدنی‌های فراسودمند)، با تاکید بر اهمیت رفتار مصرف‌کننده و ترجیحات ذهنی و رفتاری در این مرکز استفاده خواهد شد.

س.س ۵۱/ ل.م ۵۴