با تقدیر از برگزیدگان، اختتامیه جشنواره کتابخوانی حال خوش برگزار شد
با تقدیر از برگزیدگان، اختتامیه جشنواره کتابخوانی حال خوش برگزار شد
مراسم اختتامیه جشنواره کتاب خوانی «حال خوش»، دوشنبه بیست و سوم اردیبهشت ماه ۱۳۹۸،
با حضور دکتر شریعت (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)،
دکتر ارجمندی (مدیر دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه)
و تعدادی از نویسندگان کتاب های جشنواره مانند رضا امیرخانی، محمدعلی جعفری و سیدناصر حسینی پور
در محل سالن اجتماعات ساختمان جدید دانشکده مهندسی عمران
برگزار شد.
در مراسم اختتامیه پس از تلاوت آیاتی از قران و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، دکتر ارجمندی (مدیر دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه) به دانشجویان و نویسندگان حاضر در جلسه خیر مقدم گفت. وی توضیح کوتاهی در خصوص شکل گیری این جشنواره و روند اجرای آن ارایه کرد و گفت: حدود ۵۰۰ نفر در مسابقه نام نویسی کرده بودند که استقبال خوبی محسوب می شود. دکتر ارجمندی با تشکر از قبول دعوت دانشگاه از سوی چند نفر از نویسندگان ۱۷ کتاب جشنواره، گفت: این جلسات را باید از جلسات عبادت شمرد. وی ابراز امیدواری کرد جشنواره های بعدی با کمیت و کیفیت بهتر برگزار شود.
سپس دکتر شریعت (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) سخنرانی کرد. وی با اشاره به نامگذاری جشنواره کتابخوانی به نام حال خوش، گفت: ماه رمضان ماهی است که همه مهمانان، حال خوشی دارند و میزبان ما در این جشنواره نیز کانونی است که منتسب به شاهد و ایثارگر است؛ آنانکه حال خوشی داشتند و حال این مملکت را خوش کردند. وی در ادامه، کتابخوانی را موضوعی مغفول در جامعه خواند و تاکید کرد: تاریخ و سرمایه ای که به ما هویت و شخصیت داده در قالب کتاب به ما منتقل شده و اگر از کتاب دور شویم، از فرهنگ و هویت خود دور می شویم.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از دانشجویان برگزار کننده این جشنواره و دانشجویان شرکت کننده و مدیر دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر برای برگزاری
جشنواره کتاب خوانی حال خوش تقدیر و تشکر و آرزو کرد این جشنواره در آینده با جدیت پیگیری شود.
سپس سیدناصر حسینی پور، نویسنده کتاب
"
پائی که جا ماند
"
، طی سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی و حماسه آفرینی های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، شهدا را باران رحمت حق بر روی زمین توصیف کرد و گفت: شهدا رفتند تا ما ماندن را بیاموزیم و روح غیرت و جوانمردی به جامعه تزریق شود. ما در مکتب دافعی امام روح الله باید به ذخائر ادبیات مقاومت برای مدیریت جهادی بیشتر توجه داشته باشیم تا بر ادبیات ما نمی توانیم غلبه کنیم.
وی افزود: دشمنی دشمن فراتر از مسائل هسته ای است و هدف آنها مقابله با تفکرات جهادی امثال شهید مجید شهریاری است. ما زنده مانده ایم تا جانفشانی های رزمندگان اسلام، عظمت روح انها و خباثت و زیرکی های دشمن بعثی را روایت کنیم. خاطرات بسیاری از شهدا با فقدان آنها در خاک مدفون شده و من تلاش کرده ام حداقل بخشی از رویدادهای جنگ را روایت کنم.
پخش چند کلیپ از بیانات مقام معظم رهبری و با موضوعات نذر کتاب و کتابخوانی و سرانه کتابخوانی در کشور ژاپن، دیگر بخشهای این مراسم بود.
در انتها با حضور دکتر شریعت (معاون فرهنگی و اجتماعی)، دکتر ارجمندی (مدیر دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر) و نویسندگان برجسته ای همچون
رضا امیرخانی، محمدعلی جعفری و سیدناصر حسینی پور
از برگزیدگان جشنواره با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است جشنواره کتاب خوانی حال خوش، توسط
کانون ارغوان دانشجویان شاهد و ایثارگر و با حمایت معاونت اجتماعی و فرهنگی
برگزار شد. آزمون این جشنواره بزرگ کتاب خوانی ۲۶ فروردین ماه در ساختمان علوم پایه با حضور بیش از ۳۰۰ دانشجو برگزار شده بود. دانشجویان پس از ثبت نام، یک یا چند کتاب با موضوعات اعتقادی، دینی، پایداری، استعمار ستیزی، نگاه جدید به سبک زندگی، سبک زندگی اسلامی و وطن دوستی و آرمان گرایی را انتخاب و مطالعه می کردند.