عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

به مناسبت فرارسیدن ماه رمضان؛ طرح ضربت نظارت و کنترل بر کارگاه‌های قنادی، شیرینی فروشی و آش فروشی‌های بوشهر اجرا شد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ مهندس حسن فخرایی افزود: با توجه به اهمیت عرضه محصولات شیرینی به‌ویژه زولبیا و بامیه، طرح تشدید بازرسی باهدف ارتقا شاخص‌های بهداشتی در کارگاه‌های قنادی بوشهر اجرا شد.
وی بیان داشت: برنامه طرح ضربت نظارت و کنترل کارگاه‌های قنادی، شیرینی فروشی و آش فروشی‌های بوشهر بر اساس برنامه زمان‌بندی از ۵۶ کارگاه قنادی و شیرینی فروشی و ۲۹ مغازه آش فروشی با حضور ۲۴ نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب ۱۲ اکیپ درسطح شهرستان بوشهر به مرحله اجرا درآمد.
این مقام مسئول تاکید کرد: در این طرح بر روی کلیه شرایط عرضه، بهداشت فردی، نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات مواد اولیه مصرفی و رنگ‌های غیرمجاز نظارت شد.
مهندس فخرایی اعلام کرد: بازرسی مستمر از صنوف مذکور در سراسر ماه مبارک رمضان انجام و طی این نظارت‌ها تمامی نواقص بهداشتی به متصدیان اعلام و موارد نقص تا حصول نتیجه‌گیری نهایی پیگیری می‌شود.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی می‌توانند در صورت مشاهده موارد تخلف با سامانه ۱۹۰ مدیریت شکایت بهداشتی مردمی به‌صورت شبانه‌روزی تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام/ ا.س-۳۰۰۰