عمومی | دانشگاه تبریز

دومین جشنواره غذاهای محلی در دانشگاه تبریز برگزار شد

به مناسبت هفته سراهای دانشجویی، دومین جشنواره غذاهای محلی و سنتی دانشجویی در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد همگرایی، آشنایی بیشتر دانشجویان با غذاهای محلی، ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان و فراهم آوردن زمینه همکاری و مشارکت دانشجویان در طبخ غذا عنوان کرد و گفت: این جشنواره با حضور و شرکت ۲۸ گروه آشپزی دانشجویی و طبخ و ارایه ۳۹ نوع غذا برگزار شد.

دکتر علی پورزیاد افزود: عواید حاصل از فروش این جشنواره جهت کمک به مناطق سیل زده ارسال خواهد شد.

به گفته وی در حاشیه این جشنواره همچنین میز سلامت، شامل کنترل وزن، فشار خون و قند، توسط همیاران سلامت مرکز بهداشت دانشگاه تبریز برگزار شد.

همین گزارش حاکی است؛ دومین جشنواره غذاهای محلی و سنتی دانشجویی از سوی کانون دانشجویی ایران شناسی و گردشگری و کانون دانشجویی هلال احمر و مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز و با همکاری جمعیت هلال احمر شهرستان تبریز برگزار شد.