دعوت معاون وزیر و شهرسازی از نظام مهندسی برای ورود به ارزیابی و نظارت بر مسیل ها و بازسازی ها
دعوت معاون وزیر و شهرسازی از نظام مهندسی برای ورود به ارزیابی و نظارت بر مسیل ها و بازسازی ها
دکتر مازیار حسینی ضمن تاکید بر توجه به پدافند غیرعامل برای پایداری و تاب آوری شهری در مواجهه با رخدادهای طبیعی، گفت: انتظار میرود تا نظام مهندسی به صورت داوطلبانه در ارزیابی و نظارت بر سیلاب و بازسازیها ورود کند و سهم و نقش خود را برای همکاری در مناطق سیلزده ایفا کند.
به گزارش روابط عمومی شورای مرکزی به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، دکتر حسینی معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در نشست تخصصی درسهایی از سیلهای اخیر در حوزه راه، ساختمان و شهرسازی با اشاره به اینکه سیلاب اخیر جزو رخدادهای نادر در کشور بوده است، گفت: از نکاتی که باید موردتوجه قرار بگیرد این است که در کنار عوامل اجرایی، پژوهشگران و متخصصان نیز در زمان رخداد سیلاب در استان های سیل زده حضور بهم رساندند و این نشان از مدیریت یکپارچه در هنگام بروز مخاطرات طبیعی دارد.
وی به ماموریت خود به پلدختر و معمولان اشاره کرد و افزود: میزان تخریبها در پلدختر و معمولان بیش از حد انتظار بود. رانش و لغزش زمین و میزان تخریبها در آن منطقه بسیار گسترده بود و واحدهای مسکونی بیشماری نیز که در حریم و بستر رودخانهها بودند به طور کلی تخریب شدند، همه آنها حاکی از این مطلب بودند که ضرورت دارد تا موضوع پدافند غیرعامل بیش از گذشته موردتوجه و دقتنظر مسئولان قرار بگیرد.
وی نوسازی و بهسازی مدارس را بعد از زلزله های مخرب سالیان گذشته از نمونه های قابل قبول و قابل دفاع مهندسی در سال های اخیر عنوان کرد و گفت: جامعه مهندسی کشور نشان داده است که توانایی پاسخگویی به نیازهای جامعه را در مخاطرات طبیعی دارد که نمونه آن بهسازی و نوسازی برخی از مدارس در مناطق مستعد زلزله است.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین در بخشی از سخنان خود اعلام کرد: جامعه مهندسی جامعه فاخری است و استادان بین المللی و تراز اول بسیار و در عین حال دانشجویان و فارغ التحصیلان قابلی داریم که باید از آنها در خصوص بازسازی ها نهایت بهره را ببریم.
وی ابراز امیدواری کرد: نظام مهندسی و جامعه مهندسی به صورت داوطلبانه در ارزیابی و نظارت بر سیلاب و بازسازی ها ورود کند و سهم خود را در همدردی با مردم سیل زده ایفا کند.