عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند

اساتید دانشگاه می توانند در جهت آگاه سازی جوانان نسبت به آسیب های اجتماعی نقش موثری ایفا نمایند.

در دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی و فرمانده انتظامی بیرجند مطرح شد:

اساتید دانشگاه می توانند در جهت آگاه سازی جوانان نسبت به آسیب های اجتماعی نقش موثری ایفا نمایند.

دکتر علیرضا حسنی دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی با سرهنگ علیرضا امیرآبادی زاده فرمانده و جمعی از مسئولان انتظامی شهرستان بیرجند دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی دکتر علیرضا حسنی در این دیدار ضمن تشکر از تلاش ها و مجاهدت های ارزشمند پرسنل فداکار نیروی انتظامی از تعامل و همکاری صمیمانه این نیرو با دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه های اجتماعی و پیشگیری از آسیب ها قدردانی کرد.

سرهنگ علیرضا امیرآبادی زاده فرمانده انتظامی شهرستان بیرجند نیز با اشاره به اینکه خراسان جنوبی یکی از امن ترین استانهای کشور است گفت: وظیفه می دانم از همکاری مطلوب ریاست و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند با همکاران خودم تشکر و قدردانی نمایم.

وی افزود: قطعا همکاری این دو مجموعه می تواند در جهت تعمیق ارزشهای اعتقادی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی بسیار موثر باشد.

وی همچنین تاکید کرد: اساتید دانشگاه می توانند در جهت آگاه سازی جوانان نسبت به آسیب های اجتماعی نقش موثری ایفا نمایند.